Bende tam bunu demeni bekliyordum şaşırtmadın. @RedTeroR nerede ya eğlenceyi kaçırıyor ban yedi sanıp kontrol ettim.Big Mom ile Kaido'yu aynı anda teklermiş bu yumruk.
Son düzenleme:
Bende tam bunu demeni bekliyordum şaşırtmadın. @RedTeroR nerede ya eğlenceyi kaçırıyor ban yedi sanıp kontrol ettim.Big Mom ile Kaido'yu aynı anda teklermiş bu yumruk.
Ama ciddi öyle. Sözde Kaido dıştan hasar değil içten alıyordu yumruk içten vurmadı.Kesti mi en azından yara oluyor kan alıyor Oden sahnesini boşa çizmiş gibi duruyor şimdi.Tabii eğer kalkacaktı da magmadan kalkamadı demezse.ZKK olsa Kaidou çok mantıklı bir şekilde yenilmiş olacaktı.Luffy yumruk ile vurunca saçma oldu.
ZKK'cıları pek ciddiye almamak lazım. Onların Zoro yönünden gönlü olmadı sadece. Yoksa mantığı pek umursadıkları yok. Mantık arayan ZKK demez zaten.ZKK olsa Kaidou çok mantıklı bir şekilde yenilmiş olacaktı.Luffy yumruk ile vurunca saçma oldu.
Ben saymıştım tam 24 ileri h.hakili saldırı alıyor Luffy'den. Kaido sıfır hasarlı halde tek yemez hiçbir şekilde bu saldırıdan.Zoro ve Sanji'nin son vuruşlarının da yarısı boşa gitmişti.Neye şaşırdınız bu kadar Kaido sıfır olsa tek yemez şu saldırıdan yapmayın etmeyin.Herifin sırf ileri h.hakili Luffy'den aldığı 10 küsür darbe vardır.
Hadi seni mi kırıcaz bir tane bundan bir tane de Kong Gun vursa iki yer.Ben saymıştım tam 24 ileri h.hakili saldırı alıyor Luffy'den. Kaido sıfır hasarlı halde tek yemez hiçbir şekilde bu saldırıdan.
Yarısı boşa gitmiş saldırının. Big Mom'la birlikte karşı koysalar onu da teklerdi. Hatta kenardan izlese rüzgarı da Kata'yı teklerdi.Zoro ve Sanji'nin son vuruşlarının da yarısı boşa gitmişti.Neye şaşırdınız bu kadar Kaido sıfır olsa tek yemez şu saldırıdan yapmayın etmeyin.Herifin sırf ileri h.hakili Luffy'den aldığı 10 küsür darbe vardır.