Hadi bakalim wano arci sonrasi sahnelerini senelerdir bekliyoruz umarim dis dünyaya daur bilgiler almaya baslariz
Kaido yenilmişse Luffy tek atmış sayılır.O değilde, Kaido'nun bu "yenilgisi" hayatındaki tek yenilgi olabilir. Diğerlerini yemek yemek için bilerek alıyordu zaten. Bu "yenilgi" de yenilgi sayılmaz zaten, toplam ikili dövüş kıyası olarak bakarsak, galibiyet sayılır. O halde, bir nevi yenilmezlik ünvanını koruyor.
Zoro yapsaydı tek atmış olurdu tıpkı kingde olduğu gibi ama başkaları yapınca tek atmış sayılmaz birde başka argümanlar sunulur mesela elindeki sihirli kılıç yok sayılır meyve bahane edilir vs vsLuffy Kaidou'ya tek attı diyebilir miyiz ?
Kaidonun meyvesinin tıpa tıp aynısını yapan adam bunu da yapar vallaVegapunk meyveyi insan vücudundan çıkarmayı buldu. Bunun sonucunda shichibukai sistemi bitti. Bu silahı dünyaya tanıtmak için Sabo'nun meyvesini alıp idam edecekler. Karasakal'da onlar alacağına ben alırım diyip yola çıktı. Herkes orada buluşacak.
1050'de yapılacağının garantisi yok ama eninde sonunda bu olacak gibime geliyor.O çok güzel ve mantıklı. Ben bir türlü Kaido'nun yenildikten sonra ne olacağını düşünemiyordum. Söylediğin yapılsa aklıma yatar
Sihirli kılıç adami öldürmeye çalışırken meyve adamı diriltip sonsuz haki ve enerji veriyor. Şimdi hangisi sihirli meyve mi kılıç mıZoro yapsaydı tek atmış olurdu tıpkı kingde olduğu gibi ama başkaları yapınca tek atmış sayılmaz birde başka argümanlar sunulur mesela elindeki sihirli kılıç yok sayılır meyve bahane edilir vs vs
Bunu uyduruyon. Haki veriyor ya da enerji veriyor muhabbeti olmadı. Daha çok İvankov'un ayağa kaldırması gibi bir şey. Daha çok tüketiyor kendini yani. Yakışmıyor sana Savcım. Yalanla işin olmaması lazım.Sihirli kılıç adami öldürmeye çalışırken meyve adamı diriltip sonsuz haki ve enerji veriyor. Şimdi hangisi sihirli meyve mi kılıç mı
Adama zorla kralın hakisi ile vuruş yapmayı öğretti bi kılıçın tek başına kalkıp savaşmadığı kaldı nerdeyseSihirli kılıç adami öldürmeye çalışırken meyve adamı diriltip sonsuz haki ve enerji veriyor. Şimdi hangisi sihirli meyve mi kılıç mı
Böyle mantık soruları sorma yorganın altına girip ağlıyorlarSihirli kılıç adami öldürmeye çalışırken meyve adamı diriltip sonsuz haki ve enerji veriyor. Şimdi hangisi sihirli meyve mi kılıç mı