Tabii o seviyede çıkmıyor katılıyorum fakat Luffy'nin güncel seviyesi çok üstte ve Yonkoluk orada kendini geliştireceğin mevki değil , gelişince Yonko olursun.Yonko, Başkasının altına girer mi ? Gençlikte her şey olur agam İmparatorlar anasının karnından o seviyede çıkmıyor.
Yonko olayını gelirsek, ya sistem tamamen çöker ya da 3 imparator devam eder.
Ben kol olayı için dedim. Ama katılıyorum sana Kid ve Law oranın adamları değil henüz. O çapa çıkabilirler ama şuan da olmadıkları açık.Tabii o seviyede çıkmıyor katılıyorum fakat Luffy'nin güncel seviyesi çok üstte ve Yonkoluk orada kendini geliştireceğin mevki değil , gelişince Yonko olursun.
Ya bir şey soracam 1234567890 kişi daldıktan sonra Zoro Kaidonun kellesini komadan çıkıp uçursa icraat kimin olur?
Sadece Kaido'ya tek atmaz eğer tek atarsa ::Luffy Kaidou'ya tek attı diyebilir miyiz ?
Uyanışla yaptığı ilk saldırı o yumruk muydu ya?Luffy Kaidou'ya tek attı diyebilir miyiz ?
Ne bileyim Zoro herkese tek atıyor ya ondan yazdım.Uyanışla yaptığı ilk saldırı o yumruk muydu ya?
Bence denilmez. Tek atma kavramı bana göre rakibe hamle yapmasına bile izin vermeden yok etmektir. Öyle bir şey olmadı ki.
Zoro, Apooya tek attı ya tam nova avcısı xDNe bileyim Zoro herkese tek atıyor ya ondan yazdım.
Zoro'da tek atmadı ki. Power alınca baskın gelmek bence teklemek olmuyor. En örnek verilebilecek aklıma gelen tekleme Luffy'nin Coby'e ya da Law'ın Vergo'ya yaptığıdır.Ne bileyim Zoro herkese tek atıyor ya ondan yazdım.