Akainu karşıtları bi acaba oldu gibi ?
Bu yeni gelen bilgileri korku dolu gözlerle okuduklarını düşünüyordum ama şuan kafamda tam anlamıyla canlandı.Akainu karşıtları bi acaba oldu gibi ?
Ondan değil gayet forumda aktif olarak takıldığı bir dönemde yazmıştı bunu. Ayrıca her daim Capo > BlankaÇap çap KF'yi saldığından beri iyice fantastikceo'ya dönmüş o zaman.
Magma > Kral hakili yumruk kılıç ne varsa tescillendi bile.Bu arada "Akainu'ya yazar" goygoyundan sonra bu ciddi ciddi yazar he. Yonko lobisi dua etsin böyle bir şey olmaması için.
Bu arada "Akainu'ya yazar" goygoyundan sonra bu ciddi ciddi yazar he. Yonko lobisi dua etsin böyle bir şey olmaması için.
Zaten ben kıllanmıştım ateşe fazla yüklendi Oda son zamanlar. Big Mom, King, Kaido hepsinin final atakları ateş üzerineydi, en son da bu magma bilgisi gerçek olursa... Adam Akainu'ya yazdırmak için her bir hücresiyle didinmiş.Magma > Kral hakili yumruk kılıç ne varsa tescillendi bile.
Capo benim hatırladığım kadarı ile foruma tutarlı şeyler yazıyordu.Nedense senin bu dediğini hatırlayamadım.Ondan değil gayet forumda aktif olarak takıldığı bir dönemde yazmıştı bunu. Ayrıca her daim Capo > Blanka
Reis bahaneleri erken hazırlamayın bu kadar, bekleyin belki doğru değildir.Bilinci kapandıysa sayılmaz. Ki kapanmıştır.