Asya ejderi günün sonunda gene balon çıktı. Zaten başından beri öyleydiMagma banyosu yalan oldu. Kendini magma gibi bir ateş ile kaplayan Kaido bile eriyip öldü.
Asya ejderi günün sonunda gene balon çıktı. Zaten başından beri öyleydiMagma banyosu yalan oldu. Kendini magma gibi bir ateş ile kaplayan Kaido bile eriyip öldü.
Delil yok. Daha bölüm çıkmadı. Luffy magmaya kadar gönderecek değil ya bir yumrukla.Magma banyosu yalan oldu. Kendini magma gibi bir ateş ile kaplayan Kaido bile eriyip öldü.
Bilinci kapandıysa sayılmaz. Ki kapanmıştır.Magma banyosu yalan oldu. Kendini magma gibi bir ateş ile kaplayan Kaido bile eriyip öldü.
Akainu'ya yazar.
Vallahi Luffy bu yapar mı yapar. Yalnız Magmaya kadar gönderdiyse Luffy'e fena yazar.Delil yok. Daha bölüm çıkmadı. Luffy magmaya kadar gönderecek değil ya bir yumrukla.
Bu arada "Akainu'ya yazar" goygoyundan sonra bu ciddi ciddi yazar he. Yonko lobisi dua etsin böyle bir şey olmaması için.Demiştik Akainu Kaido'nun ateşiyle ağzında gargara yapar diye.
Benim Erasmus'taki kankalardan birkaçı ile hala konuşuyorum yazayım bakalım.Spoilerı pek umursamıyorum da Şu redonu boğacak bir tane mi delikanlı yok ya ispanyada.
Çap çap KF'yi saldığından beri iyice fantastikceo'ya dönmüş o zaman.Megastar Capori.