@II. Invictus korkmuşlar usta MW bile tedirgin...Spoiler nerede yoksa redon gifine gelin güvey mi oluyorsunuz.
@II. Invictus korkmuşlar usta MW bile tedirgin...Spoiler nerede yoksa redon gifine gelin güvey mi oluyorsunuz.
Siz de kutlamalara başlamasaydınız kardeşim.Reis bahaneleri erken hazırlamayın bu kadar, bekleyin belki doğru değildir.
Ne kutlaması yav ben yeni geldim, geldim baktım magma falan konuşuluyor. Akainu'ya yazar dedim o kadar.
Siz de kutlamalara başlamasaydınız kardeşim.
Kaido magmada yanarsa kime yazacak reis Aokiji'ye mi?Akainu'ya yazmayan bir şey mi var bu forumda. Serinin en abartılan karakteri.
Valla Kaido Gollum gibi ölürse ilk defa gerçekten Akainu'ya yazar.Akainu'ya yazmayan bir şey mi var bu forumda. Serinin en abartılan karakteri.
Yazmaz işte.Ne kutlaması yav ben yeni geldim, geldim baktım magma falan konuşuluyor. Akainu'ya yazar dedim o kadar.
Kaido kendisini magma ile kaplıyor Akainu'ya yazsa ne olur. Bilinci kapalıdır zaten düştüğünde. Eğer doğru çıkarsa saçmalık olur. Kaido'nun magmada yüzmesi lazım bildiğin.Kaido magmada yanarsa kime yazacak reis Aokiji'ye mi?