Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki altlarında ada varken Luffy kendini tutuyormuş gibi anlaşıyor, ada çekildikten sonra tüm gücüyle kral haki + ryo vuruyor, son saldırıın efeklerinden çok güçlü bir saldırı olduğu anlaşılıyor bence. Umarım Kaido'nun işi bitmemiştir, ejder formundayken yenilmesi beni pek memnun etmedi diyeceğim ama bayağı pert olmuş ve içten dıştan ortalık kan gölü gibi duruyor.
 
Nika kenarda dururken dur şu yumruğa kafa atayım da kaybedeyim kafası da güzel. Hıza bakıp dövüş yorumlayan arkadaşlar vardı. Bu seride karakterlerin saldırılara kafa atma huyu var. Hızlı olmaya gerek yok. Her türlü saldırı isabet ediyor zaten :)
 
Luffy yumruğu kendini çok zorlayacak bir açıdan atıyor. Tamamen yükselip aşağıya doğru bütün kuvvetiyle yumruk atmak varken havada yumruğuna falso verdirip yere yöneltmiş. Belkide Kaido yukarı doğru zorladığı için geri gitmiştir yumruğu bilemiyorum ama son saldırı bundan daha ihtişamlı olmalıydı. Kaido matkap gibi döne döne cehennemin dibine gidiyor gözüküyor sonunda bitmiş olması lazım mevzunun. Kaido'yu biri öldürecektir ama ona hala inanıyorum. Minik moğol Rocks'ın dağıldığı gün savaşa gitmeden topuk yapmış anlaşılan. Ah ulan Oden saçma salak triplerini aptallığını seveyim senin elinde şunun örgütünün komple fişini çekecek güç vardı gittin altın tepside hediye ettin adama kendi imparatorluğunu anasını satayım :/ Son olarak tekrardan söylemek istiyorum abi yemin ediyorum 23 Nisan süsü tipli Asya ejderleri midemi bulandırıyor. Aşırı büyük yılan izlemek gibi bir şey.
 
Luffy'nin hayal ettiği dünya muazzam bir felsefe altı dolu bir düşünce aslında. Ray-san bölüm 400'de sormuştu. Özgürce yaşayıp, denizlerde istediği gibi hareket etmek istiyordu. Bu felsefe nasıl olur da yeme içmeye evrilebilir. Ve hiç biriniz nasıl olur da bu kadar büyük bir saçmalık hakkında yorumda bulunmazsınız?

İğreniyorum senden Oda. Oluşturduğun seriden de iğreniyorum; senden de...
Hakkımızı yiyorsun, belasını verdik serinin. Tadını çıkaranlar da yorumlarını atsınlar diye çok üstelemiyoruz artık.
 
Aylardır serinin içinden geçiyor Oda. Ve hala beğeniliyor... Aklım almıyor, aklım. Ama anladım sanırım. Adamın hedef kitlesi ben ve benim gibi mantıksallığı, dengeyi ön planda tutan kişiler değil; uçup kaçan, sürekli saçma şeylerin ve yeni şeylerin eklendiği abuk sabuk bağlamaları beğenen kitleymiş...
 
Garp vs Rocks konusunda çok fena ters köşe yapacak gibi hissediyorum. Alabasta'da Croc'u yeneni Smoker diye duyurduklari gibi bir şey varsa seriyi bırakır forumdan kendimi sınırsız banlar Muğla'ya yerleşirim
Bence rocks olayı kapandı ya . Anca bir iki silüet görürüz öğrendiklerimiz üstüne bir şey görmeyiz bu bölümdeki gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık