Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok uzun zamandan sonra bastım kötüye. Kaido'nun nasıl yenilebildiğine dair tek bir mantıklı açıklama bile bulamıyorum. İki bölüm önce, Luffy bunu salladıktan sonra bile yorgun olma emareleri göstermeyip nasıl bir canavar olduğunu hatırlatmıştı. Şimdi son yumruğu birbirlerine atıyorlar, adam gidiyor. Bu kadar yara bere aldı, bir kere bana mısın demedi. Anca bu bölüm bulutlar bırakılıyor, bu bölümün içinde de yeniliyor zaten adam. Tek yumrukluk bitirici miymiş yani bütün eksik Kaido'yu yenmek için. Daha detaylı geçmiş gösterilir ayrıca umarım, King'inki gibi iki saniyeliğine bir şeyler gördük sadece, bir de çok önemli karakterler bunlar. Xebec var diye içinde saklayacak biraz daha herhalde. Gerçekten Luffy'nin istediği dünya tasviri tam Luffylik olmasına rağmen gülüp gülüp duran saçma sapan Nika'dan aynı formda ama kendi ciddiliğini de koruyan Luffy'e dönmesi açıklanmadığı için hiçbir iyi şey hissedemiyorum şu an. Madem bu kadar hızlı kontrol edecekti o bölüm neydi? Kaido nasıl böyle düşer ya? Luffy'de Kaido'nun gücünün verdiği korkunun birazını bile hissedemiyorum hâlâ, böyle olmamalıydı.
 
Daha iyi bir fikrim var :byee::utaniyorum::good::sapkali:
Mezarından kalkar mı ki? Gerçi belki o büyük kılıca hakisinden yüklemiştir hayrat olsun diye. Luffy'ye kılıç kullanabilecek kadar kesiş yeteneği ekler kılıç bu şekilde. :(
Bırak bitsin dadaş ya. N'aparsa yapsın, bu saatten sonra toparlayamaz zaten. Ne kadar kısa sürede kurtulursak, o kadar iyi. :oops:
Şey gibi bu yani sana 70 puan lazımdır sen hesaplarken 69da kalmışsındır. Bir ihtimal fazla puan gelir ümidiyle beklersin. Şu anda bu histeyim.
 
Savaş bitti sonunda. Meyve uyanışından önce ve sonra olarak değerlendirirsek öncesi arkın en iyi dövüşüyken sonrası arkın en kötü dövüşüne evrildi. Sanci'nin dövüşünden bile kötü bir dövüş nasıl çizebildin iki yonkouya, it. İzahı yok gerçekten.. Arkı da kapatsaydık tadından yenmezdi..
Rocks kısmı için asıl çeviriyi beklemekte fayda var. Çok kapalı bir anlatım yapılmış yine..
edit: Kaido'nun yakalanmaları hep çocukken olmuş ahahah Ulan oda-çi. Sah-mat yine..
 
Atılan yumruk beni tatmin etti açıkçası.Yumruğa gösterişsiz ve görsel efekt anlamında biraz sade diyebilirsiniz ama diğer türlüsü seriyi Dragon Ball gibi yapıyordu.Böyle olması daha güzel olmuş bence.

Bundan sonraki bölümde bakalım Luffy'nin handikapı ne olacak?İnşallah Oda bu handikapı çok uzatmaz.Daha Sabo'ya kurtarmaya gideceğiz gibi gözüküyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık