Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin hayal ettiği dünya muazzam bir felsefe altı dolu bir düşünce aslında. Ray-san bölüm 400'de sormuştu. Özgürce yaşayıp, denizlerde istediği gibi hareket etmek istiyordu. Bu felsefe nasıl olur da yeme içmeye evrilebilir. Ve hiç biriniz nasıl olur da bu kadar büyük bir saçmalık hakkında yorumda bulunmazsınız?

İğreniyorum senden Oda. Oluşturduğun seriden de iğreniyorum; senden de...
Spoiler yorumlarında konuştuk reyiz bunları. Buraya kalmadı onun için. Merak etme yalnız değilsin.
 
Adana mobiletçi sıtayla cCc Wano Ülkü Ocakları cCc Kaido ya selam olsun
FB bu kadar kısa değildir sanırım. Düşmediği kesin kendi arcında bile kata nın gerisinde kalmış BM ye daha özenli fb çizdi. Madem JB olmanın yolu wano dan geçiyor madem oranın sahibi sensin seni yenen de JB olacak hatta dünyayı değiştirecek 5 yıl atlaya atlaya çizilmiş fb görmek bizleri tatmin etmez. Daha özenli geniş kaidonun net kişiliğini ortaya koyan sayfalar çiz be adam. Gerçekten neden JB ye taktığını çiz. Şu bölümden anlıyoruz ki king ve oden olmasa JB umurunda olmaz. Bu misyonu motisvasyonu çiz. Ardından merakla beklenen tanrı vadisi olay bitsin gitsin wano bitti de. Yarım yalamak hala 1 yonkou indi seri içinde ki neredeyse en önemli 2.karakter indi ama yarım yalamak işleniyor...
 
Ben Oda olsam Shiki ve Kaptan John'ı üst rütbe yapardım. Hem Shiki'nin film ile kaybolan itibarına iade yapardım hem de kıymetlilerim Big Mom, Kaido ve WB'nin itibarını korur, dayak yedirtmemiş olurdum. Oda'da o akıl çıkar mı bakalım?

Kadının ''Kendi aralarında dövüşmüşlerdir, takım oyuncusu değiller'' ve ''o olaydan 10 yıl geçti'' demesi Beyazsakal'ın taraf değiştirme ihtimalini güçlendiriyor bence. Olay demek yerine savaş diyebilirdi, sadece savaş dışında bazı şeyler yaşanmış belli ki.
 
Garp'ı savaşırken gördük, savaştan çıktığı hâline herkes tanık oldu. Smoker ile aynı durum yok burada.
Savaşmamıştır demiyorum zaten ama adının ön planda olmasının sebebi belli.

Kaido, haki için bile Roger diyorsa zaten Garp'ın olayı bitmişti bu bölümle biraz daha belli oldu diyeyim. Zaten yakında 2v1'i görürüsünüz ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık