O kadar da değil atma terör din kardeşiyiz.O zamanlar bunu düşünmemiş olması şuanda hikayenın bu olduğu gerçeğini değiştirmez. Elemanın tüm olayı yediği meyveymiş işte.
O kadar da değil atma terör din kardeşiyiz.O zamanlar bunu düşünmemiş olması şuanda hikayenın bu olduğu gerçeğini değiştirmez. Elemanın tüm olayı yediği meyveymiş işte.
O kadar ve daha fazlası. Tüm olayı meyveydi zaten. Bknz: Enel, Croc, Lucci hep meyve sayesindeydi hala meyve sayesinde.O kadar da değil atma terör din kardeşiyiz.
Ne bileyim ya Kaido ile Luffy'i konuşuyorduk en sonAh be! Geçer reis bu da geçer.
Ne diyorsunuz Rikam bu nasıl bir diyalog?
Niye gidiyor? Bu belli olan bir şey değil. İhtimali yok değil ama şu an öyle bir bilgi yok.Luffy=Nika olayını kabul edersek serinin başından beri Luffy'nin icraati sandığımız her şey meyveye gider. Etrafına insanlar toplama gücü dahil.
Şuanda kesin olmadığını söyleyebilirsin ama bu diyaloglara bakarsan olay tamamen Nikaymış.Niye gidiyor? Bu belli olan bir şey değil. İhtimali yok değil ama şu an öyle bir bilgi yok.
Burada tam aksini belirtiyor. Zunisha this boy ile Luffy'i kastediyor? Luffy ben Monkey D. Luffy'im diyor. Sen KK olmak değilmiş olay dedin ama Luffy hala KK olacağım diyor. Amacı değişmemiş. İlk bölümlerde sanki öyle olacakmış gibi algı verildi. Ama sonrasında Oda sanki bunu açıklar gibi Kaido'ya kimsin sen diye sordurtuyor. Luffy de ben benim diyor. Ama kafayı karıştıracak sahneler yok değil bundan önceki bölümlerde.