Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bölümün daha sonuna geldik ve orochi cocugu yine öldü ve luffy vs kaido hala bitmedi. Umarim ömrüm bu seriyi bitirmeye yeter.
 
Şu bir gerçek ki, Luffy meyvenin kalp atış tekiğini vs sayesinde kalktı. Yani meyve düz lastik olsa şuan gerçekten ölmüştü. Geçmişe falan takılmaya gerek yok.
 
Şuanda kesin olmadığını söyleyebilirsin ama bu diyaloglara bakarsan olay tamamen Nikaymış.
Burada tam aksini belirtiyor. Zunisha this boy ile Luffy'i kastediyor? Luffy ben Monkey D. Luffy'im diyor. Sen KK olmak değilmiş olay dedin ama Luffy hala KK olacağım diyor. Amacı değişmemiş. İlk bölümlerde sanki öyle olacakmış gibi algı verildi. Ama sonrasında Oda sanki bunu açıklar gibi Kaido'ya kimsin sen diye sordurtuyor. Luffy de ben benim diyor. Ama kafayı karıştıracak sahneler yok değil bundan önceki bölümlerde.

Ben Luffy ile şeytan meyvesi arasında bu tarz bir irade savaşı olacağını düşünüyorum. Meyvenin getirmek istediği vizyonu Luffy kabullenmeyecek. İradesi baskın gelip meyvenin ruhunu geri bastıracak. Bir başkası yeseydi belki de şu an dediğin gibi Nika ele geçirmiş olabilirdi. Öte yandan 25 senelik ana karakterini silip Nika geldi oldu felan yapmaz. Bence iki ihtimal var. Ya G5 tanıtımı yüzünden biz öyle sandık. Ama öyle bir şey yok. Ya da dediğim gibi Nika ile Luffy arasında böyle bir savaş olacak. Başka yolu yok bence. Oda da farkında diğer yolları seçemeyeceğinin. Ve son bölümlerdeki diyaloglarla da bunu gösteriyor bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık