Sana kalsa red hawk da alıyordu Zoro'yuG5 öncesi performansı bile Zoro kolay-orta arası zorluk atar. Bu Zoro fanları sağı solu şaşırdı Zoro gibi.
Sana kalsa red hawk da alıyordu Zoro'yuG5 öncesi performansı bile Zoro kolay-orta arası zorluk atar. Bu Zoro fanları sağı solu şaşırdı Zoro gibi.
Red Roc mu?Sana kalsa red hawk da alıyordu Zoro'yu
Ama şimdi bir yerden haklılar Zoro’nun Nika’ya bile şansı varmış Zoro Luffy’nin zaten antisiydi Nika’nın da antisi çıktı Kaido söylüyor.Luffy’nin herkese karşı şansı var diyordun eskiden meğersem o kişi Zoro imiş.G5 öncesi performansı bile Zoro'ya kolay-orta arası zorluk atar. Bu Zoro fanları sağı solu şaşırdı Zoro gibi.
Tekniğin ismi önemli mi her yeni teknikde iki tane rutin'in var.Red Roc mu?
Zoro Mihawk ile beraber gelsin şansı olur belki.Ama şimdi bir yerden haklılar Zoro’nun Nika’ya bile şansı varmış Zoro Luffy’nin zaten antisiydi Nika’nım da antisi çıktı Kaido söylüyor.Luffy’nin herkese karşı şansı var diyordun eskiden meğersem o kişi Zoro imiş.
Bu arcın en temiz dövüşü Who vs Jinbei'ydi.İki karakterin de savunulacak hali yok. Bu arc’ın en temiz önemli dövüşü kız peşindeki queen’i indiren sanji’nin dövüşüydü. Bu kadar rezil bi hale geldi manga.
Valla forumda bilgilerin olduğu bir yerde görmüştüm. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama Oda tarafından dendiğini hatırlıyorum.Wiki'de geçmiyor öyle bir şey. Sahte SBS olabilir.
Bütün tayfayı alırdan önce şu an 3 tane Dof alır bir koysa... var orayı düzeltelim madde madde gidelim.Tekniğin ismi önemli mi her yeni teknikde iki tane rutin'in var.
Ovvv bütün tayfayı alır Lütfü
Ovvv Lütfü başka bir seviyeye çıktı
ama bu sefer gerçekten başka bir seviyeye çıktı
3 Dof ne la? Kilosu 50 lira mı? Şu an Dof'un da adedi farketmez.Bütün tayfayı alırdan önce şu an 3 tane Dof alır bir koysa... var orayı düzeltelim madde madde gidelim.
Wiki'de geçmiyor öyle bir şey. Sahte SBS olabilir.
Vivre cartmış yaBulursan gönder.