Düzelttim ya yanlış yazmışımO zaman da tam olmuyor sanki… şöyle olmalı bence… “Lastik meyveli Nika olmamış Luffy’i severler”… bu kadar…
Düzelttim ya yanlış yazmışımO zaman da tam olmuyor sanki… şöyle olmalı bence… “Lastik meyveli Nika olmamış Luffy’i severler”… bu kadar…
Tabi tabi sen bu Enma'ya iyi tutun ihtiyacın olacakEnma wifi ile çekiyor. Temassız çekiyor dedik. Ayrıca Oden'in ruhu da yanında.
Ahaha hangi açıklama? Zoro ölmüşlerinin ruhu için saldırıyor.Oda'nın yaptığı açıklamaya göre kılıçtaki haki tamamen Zoro'nun bu arada Oden'in ruhu filan yok. Kılıcın ruhu büyük ihtimalle Kaido onu Oden'in sandı.
Sbs de söylüyor diye hatırlıyorum bulursam atıcam.Ahaha hangi açıklama?
Bulursan gönder.Sbs de söylüyor diye hatırlıyorum bulursam atıcam.
Komikmiş hakkaten.Yav bi git Daha geçen sayı g5 açtı iki dakikada yenildi Bigmom dövüşte doğru düzgün haki bile yollamadı. Zaten yenemezler gözüyle bakıp tüm saldırıları bilerek yedi. Ona rağmen bana mısın demedi. Aşağı düşmese katliam yapardı. Sen gelmiş ne diyorsun Ayrıca luffy şu haliyle zoro kid law sanji yamato jinbeiden seçeceğin herhangi ikiliyi de tek alamaz. Enerjisi çabuk bitiyor. Enerjisi bittiğinde kaido konuşmak yerine öldürebilirdi. Plot plot.
Bu daha komikmiş. @Alpamis bomba gibi dönüş yapmışsın hoşgeldin.G5 den önce de daha güçlüydü zaten
Wiki'de geçmiyor öyle bir şey. Sahte SBS olabilir.Sbs de söylüyor diye hatırlıyorum bulursam atıcam.
G5 öncesi performansı bile Zoro'ya kolay-orta arası zorluk atar. Bu Zoro fanları sağı solu şaşırdı Zoro gibi.