Yaramazlık yaparsanız yıldırım gelir haaa! diye tehdit edersen hepsi siner bir köşeye. Malum... Yıldırımla araları pek iyi değildir.Ciddi ciddi hala Zoro'yu Luffy ile kıyaslayanlar var. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
Yaramazlık yaparsanız yıldırım gelir haaa! diye tehdit edersen hepsi siner bir köşeye. Malum... Yıldırımla araları pek iyi değildir.Ciddi ciddi hala Zoro'yu Luffy ile kıyaslayanlar var. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
Kim onlar, kıyaslanacak bir şey kalmadı. Lüffy öldü yerine nika geçti xDCiddi ciddi hala Zoro'yu Luffy ile kıyaslayanlar var. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
Haklısın artık nika’yla kıyaslamaları lazım.Ciddi ciddi hala Zoro'yu Luffy ile kıyaslayanlar var. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
Nika kontrolü ele almaya çalışıyor ama Luffy hala orada. Yakında içinden atar tamamen reyiz.Kim onlar, kıyaslanacak bir şey kalmadı. Lüffy öldü yerine nika geçti xD
Nika dediğin meyve yahu o zaman kingi de yenen zoro değil enmadırLuffy diye biri yok artık… Luffy 1043.bölümde öldü… küçüklüğünden beri çıktığı bu macerada gücü anca buaraya kadar götürdü onu… şu anki kişi Nika… Luffy’nin tüm orjinalliği bozuldu yani. O yüzden biri Bm den ya da herhangi birinden güçlüyse o kişi Luffy değil… Nika’dır…
Senin imposter olduğunu biliyordum Raiden… içten içe tüm olanlardan memnundun… uzay boşluğuna bırakılman lazım hemen… kksksslYaramazlık yaparsanız yıldırım gelir haaa! diye tehdit edersen hepsi siner bir köşeye. Malum... Yıldırımla araları pek iyi değildir.
Bütün olay meyveymiş Shanks bile meyve için kurtarmış sen hala gelip luffy diyorsun yaNika kontrolü ele almaya çalışıyor ama Luffy hala orada. Yakında içinden atar tamamen reyiz.
Ahhh çok kötü dayak yedim, kaybettim galiba.Yaramazlık yaparsanız yıldırım gelir haaa! diye tehdit edersen hepsi siner bir köşeye. Malum... Yıldırımla araları pek iyi değildir.
Enma'nın acısı mı bu.Bütün olay meyveymiş Shanks bile meyve için kurtarmış sen hala gelip luffy diyorsun ya
Ahhh çok kötü dayak yedim, kaybettim galiba.
Dum dum dum at kalbim hadi kurban olam at
Enma'ya kurban olsun NikaEnma'nın acısı mı bu.