Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güçlü diye kurtulmak zorunda değil. Bazen hasar da olacak. Senin mantığınla hiç kimse zarar görmemeli. Bu mantıkla kaido da güçsüz. Zoro yara bıraktı.
Sence orada hasardan mı bahsettim ? Hasar mı veriyor Kid ve Law. Hasar vermeden yeniyorlar hatta kadını en sonda. Verdiğim örneği okumadın herhalde. Çatı dövüşünde çatıdan attıklarında düşmekten kendini kurtarabiliyor gücüyle. Fakat burada meyvesi gidince bir şeyi kalmadığını görüyoruz. Law ve Kid bu kadını bildiğin rezil ediyor ve yeniyor. Meyveden ibaret olduğunu anlıyoruz Bm'nin bu sayede de. Meyvesi çıkınca kendini kurtarabilecek bir gücü kalmıyor. Bu da ona eksi yazar güç olarak.
 
Gördüklerimizi motamot yorumlarsak BM ile Kaido arasına uçurum koymamız gerekir. Peki BM ile Kaido arasında uçurum var mı? Afedersiniz ama bu soruya ancak almancada yakın anlamına gelen kelimeyi vurgulaya vurgulaya söyleyerek cevap verebilirim. Detaylara çok kafa yormayın genel olarak seviyeleri belli karakterlerin. Birini çok gördün birini az gördün biri uçtu biri sıçtı bunların önemi yok. O kadar tutarlı ve detaylı işlenen bir güç dengesi yok bu evrenin.
Mantıken bakarsak aralarında biraz fark vardır. Zaten gösterilenlere baksaydık Kaido aynı anda 2-3 tane Bigmom'ı paket eder dememiz gerekirdi. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık