Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048: 20 Yıl

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 67 23.0%
  • Orta

    Kullanılan: 66 22.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 158 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emeği geçenlerin eline sağlık.Ben artık arkası yarın gibi seri yazılmasına katlanamıyorum, her bölümün yarısı geçmişe dönüş , ay wano çok acı çekti ay samuraylar çok uf oldular . Kaido çok kötü, orochi çok kaka , adamlar pislik cıktı rıza baba, yeter lan daha ne kadar mağdur edebiyatı yapacaksın!! Vallahi daraldım ya tayfanın boş muhabbetleri yeni adaya gitme heyecanları gizemleri yavaş yavaş çözmeleri falan bitti tamam da ben bu seriye bunlar var diye bağlandım . Wano halkina üzülüyordum artık umrumda değil, samurayları destekliyordum artık görünce çıldıracak gibi oluyorum , Wano'nun agirligindan gram eser kalmadi benim için ne yonkoular ne luffynin korsanlar krali olmasi ne baska birsey herşey degersizlesti artık. Seri tamamen çocukluğumda , ergenligimde , gençliğimde bana hayaller kurdurtuyordu , mutlu oluyordum izlerken okurken şimdi 29 yaşındayım ve artık bu anılara tutunarak seriyi takip ediyorum, seri fan service ve mağdur edebiyatı arasında gidip geliyor arada bir bize merak ettiğimiz şeylerle ilgili bilgi kırıntısı veriyor o kadar . Nasıl başladı nasıl ilerliyor gibi oldu seri . Konuyla alakasizsa uyarin kaldiriyim fazla sitemkâr oldu kusura bakmayın ama artık sıkıldım
 
Dressrosa'nın finalinden ne farkı var şu sahnenin. Dövüş pozisyonları bile aynı. E şimdi biz artık her arc aynı şeyi mi okuyacağız. Karasakal aşağıdan hamle yapacak Luffy yukarıdan vurup kazanacak. Akainu aşağıdan vuracak Luffy yukarıdan vuracak. Hayal edince bile ürperdim.
 
Zoro, kingi kesmeden önce alev ejderhasını kesti. Sonra kingin bedenine ulaştı ve işini bitirdi. Hem de kanadını keserek. Aynı şey olabilir. Luffy bu saldırı sonrası enerjisi bitmiş halde kalacak. Kaido bir yumrukla düşmez. Adam hala sapa sağlam sayılır. Ayrıca geleceği de görebiliyor. Sonucu muhtemelen çoktan gördü. Ayrıca delikanlı adam bunu karşılayacağım kaçmayacağım diyor. Gene de yumruk sonrası biraz zayıflayacak ama işi bitmeyecek. Sonra choppanın mucize iksirle uyandırdığı zoro, kararmış enma ile gelecek. Kaidonun alev ejderini kesip kaidonun bedenine ulaşıp boynunu kesecek. Daha önce ıskaladığı saldırı bu sefer tutacak. Zkk gerçek olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık