Orochi'nin öldüğünü duyunca ben:Oroçi net ölmüş. Denjiro ve Hiyori'nin sarılma sahnesi serinin en iyi panelleri arasına girdi bile.
Orochi'nin öldüğünü duyunca ben:Oroçi net ölmüş. Denjiro ve Hiyori'nin sarılma sahnesi serinin en iyi panelleri arasına girdi bile.
Düşsede kurtulsak.Eğer 1050.bölümde kaido düşerse büyük forshadowing var demektir.
15.bölümün adı "Gong" Skypia arcında bol bol gong efekti vardı, ayrıca uyanışta davul sesi geliyor. Godam 1035 bölüm öncesinden planlamış her şeyi. 1 rakamı japonca ichi şeklinde 5 ise go şeklinde okunuyor. Bu da Bleach animesinin yeni bölümleri için küçük bir göz kırpma olsa gerek.
Nasıl ya. Oda Bey, Bleach animesinin ne zaman başlayacağını o zamandan bildiği için bunu hikayeye yedirip çaktırmadan çaktırmış mı ?Eğer 1050.bölümde kaido düşerse büyük forshadowing var demektir.
15.bölümün adı "Gong" Skypia arcında bol bol gong efekti vardı, ayrıca uyanışta davul sesi geliyor. Godam 1035 bölüm öncesinden planlamış her şeyi. 1 rakamı japonca ichi şeklinde 5 ise go şeklinde okunuyor. Bu da Bleach animesinin yeni bölümleri için küçük bir göz kırpma olsa gerek.
Yeah Mr. White! Yeah Science! Tabii Tite Kubo gibi ben de sıçtım ve sıvıyorum anlamında da bir göz kırpma olabilir.Nasıl ya. Oda Bey, Bleach animesinin ne zaman başlayacağını o zamandan bildiği için bunu hikayeye yedirip çaktırmadan çaktırmış mı ?