Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047: Başkent Semaları

Bölüm Nasıldı?

  • Iyi

    Kullanılan: 125 28.5%
  • Orta

    Kullanılan: 86 19.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 227 51.8%

  • Kullanılan toplam oy
    438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim ki saldırdı Kaido'yu yendiler, düşen adayı ne yapacaklar? Momo veledinin adayı tutması gerekiyor.
Luffy o eli boşuna o kadar büyütmedi ya. Bir tane Kaido'ya vuracak belli ki Kaido'yu yere gömünce ada düşmeye başlayacak o anda Luffy'nin kahraman eli adayı tutup yere indirecek.
 
Son saldırı olarak devasa yumruk değil de o yumruğuyla devasa bir yıldırım tutup kaidoya mızrak gibi saplaması yok mu?
 
Sondaki editör yorumu öyle demiyor ama. Kaido bu yumruğu yiyecek bu belli zaten bir eliyle kaçmasın diye tutuyor. O kadar yarayı sırf bu yumruk için almış. Kaido'yu bırakıp saldırılardan kaçabilirdi ama öyle yapmadı hasarları almaya devam etti. Haftaya bu yumruğu vuracak bu belli. Mesele adaya ne olacağı!?
Böyle düşünmenin sebebi ne ?
 
Böyle düşünmenin sebebi ne ?
Tuttuğu andan itibaren Kaido bir sürü saldırı yapıyor. Elini çekmesi için Kanabou'suyla eline eline vuruyor. Ejderha formuna giriyor rüzgar kesikleri atıyor yetmiyor Borou Breath atıyor ve Kaido kendi ağzıyla diyor yerini açık ediyorsun diye. Eğer tutmasa o saldırılardan çok rahat kaçınabilir. Belli ki çok sağlam bir darbe için bırakmıyor.

Bölüm sonundaki editör notu da bunun kanıtı zaten.
 
çöpün çöpü bir bölüm tek güzel şey Kaido o kadar hile hurdaya rağmen devrilmedi gerçek kral gerçek korsan o şaklabanın uyduruk devasa yumruyla muhtemelen devrilecek ama gerçek galip kendisidir o değilde bizim şaklaban hak etmeyerek gene bi dünya ödül alacak.
 
Luffynin sevdiğim özelliklerinden birini gördüm sonunda. Arkadaşlarına, dostlarına gönülden inanması. Momo artık ne yapıp eder o adayı düşürtmez. Çünkü bizimki kendisine inanç gücünü aşıladı bir kere :oleyo2:

Kid in yüz ifadesi de iyiydi. İnsanların sevdikleri için canını feda etmesi, luffy indir şunu demeleri ne kadar kılişe olsa da gerçekten taktire şayan birşey. Wano halkı biz senden razıyız be:oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık