O nasi yumrukla oyle, silahlanma hakili + fatihin hakiside var gibi ve ada buyuklugunde.
Kaido 129 sene boyunca hep luffye vursa bile yenemeyecek, kadio kocum ugrasma kazandi de gec.
Kaido: Eser abi beni bir bırak abi, bıraksana beni abi!
O nasi yumrukla oyle, silahlanma hakili + fatihin hakiside var gibi ve ada buyuklugunde.
Kaido 129 sene boyunca hep luffye vursa bile yenemeyecek, kadio kocum ugrasma kazandi de gec.
İşte bu yüzden Kaido Başgan! Reis bütün saçmalıklara rağmen ihtişamlı bir şekilde haksızlıklara göğüs geriyor...Bak bakim Kaido ne diyor
Shinobu teyze.Adını unuttuğum ninja teyzemiz parmağını Momo'nun kulağından soksa da beyin yaşını da bir olgunlaştırsa keşke. Ağla ağla yeter yav.
Yıldırım dansıLaa demin okurken fark etmedim de şimdi dank etti. Nika Boy Şimşeği tutmuş etrafında tur atıyor. Napıyor la bu
Burada adayı çekmek yerine Momo saldırı da yapabilir Kaido'ya.Sırf Momo'ya iş çıksın diye yumruğu adaya doğru atıyor. Adaya yatay atsana. Yok olmaz çekin şu adayı ben yumruk atıcam.
Sondaki editör yorumu öyle demiyor ama. Kaido bu yumruğu yiyecek bu belli zaten bir eliyle kaçmasın diye tutuyor. O kadar yarayı sırf bu yumruk için almış. Kaido'yu bırakıp saldırılardan kaçabilirdi ama öyle yapmadı hasarları almaya devam etti. Haftaya bu yumruğu vuracak bu belli. Mesele adaya ne olacağı!?Aga bu Nika'nın hiç acıması yok. Adadaki insanları öldürecek sonra suçu Luffy'ye atacak.
Neyse o yumruk haftaya bir şekilde aradan çıkarılır da Kaido dövüşmeye devam eder. O yumruğun yerine ulaşmasına birkaç bölüm var.
Bravo ben bunu nasıl düşünemedim,Garp öyle vuramaz ki, Garp'ın yumruğundan 50 katı büyüklüğünde yumruktur.
Oda'nın söylediklerine bu saatten sonra inanacak kadar saf olamazsın. Adam ne olmayacak diyorsa tam tersi oluyor. O koca kılıcın orada durması normal değil muhtemelen o kılıçla işini bitirecek dur bakalım haftaya görürüz nasıl olsa.Evet, panellere yerleştirdiği ip uçlarını güzel bağlamışsın. Şimdi ben de ikna oldum. Bölümü sevememe rağmen ciddiye aldım. teşekkürler^^
edit: ee gOda "Kaido yumrukla inmeyecek" dememiş miydi
İroni neydi? İroni emekti, sevgiydi, dostluktu, goygoy'duOda'nın söylediklerine bu saatten sonra inanacak kadar saf olamazsın. Adam ne olmayacak diyorsa tam tersi oluyor. O koca kılıcın orada durması normal değil muhtemelen o kılıçla işini bitirecek dur bakalım haftaya görürüz nasıl olsa.