youtube 'da 1045 one piece raw yazınca resimler çıkıyor.
Kesinlikle böyle, insanlar keyif alıyorlarsa ne mutlu onlara.Ben savunduğumu belirtmedim. Savunanlar gerçekten seriden keyif alıyorsa savunmalarında bir sakınca olmadığını belirttim sadece. Yoksa bende sizin gibi duygu ve düşüncelerin içindeyim.
sanmam nepalli bile daha iyi yazıyor yardımcıda daha iyi yazardıLan Oda ölmüş olabilir mi? Yardımcıları diyemiyormuş bunu...
Tam olarak benimde gözlemim bu yönde. Gittiği yere neşe getiren, insanların iradelerine gönül hoşluğu ile kahkahalar bahşeden değil, etrafında ki duygu durumunu kendi uyanışı yüzünden abartılı bir forma sokan, bir nebze pozitif "şiddet" uygulayan bir karaktere dönüştü Luffy. Her an bütün duygular 10bin metreden aşağı düşerken ki yoğunluğun üzerinde resmediliyor. Mide bulandırıcı ve keyif vermiyor.İşin garip tarafı sırf Luffy değil, diğerleri de saçma sapan çizilmeye başlandı.Yani Luffy'nin Kaido'yu ip gibi kullanması veya diğerlerinin tepkileri de çizgi filmleşti.Acaba Luffy'nin uyanışı çevrevi ve diğer kişileri de etkiliyor olabilir mi?
Çünkü öyle etkileniyorlar.Yani Oda'nın trol çizimi değil gibi.
1 nisanı ben dememiş miydim la
Arkadaşım Oda'yı savunanlarda bahsediyorum ben. Bu serinin bir mekaniği vardı. Artık yok. Savunulacak bir tarafıda yok.Ben savunduğumu belirtmedim. Savunanlar gerçekten seriden keyif alıyorsa savunmalarında bir sakınca olmadığını belirttim sadece. Yoksa bende sizin gibi duygu ve düşüncelerin içindeyim.
Luffy balon gibi şişip dönerse lavı söndürür bu gidişle. Ama merak etmeyin Sakazuki reis bu Joy Boy'u da delecek. İşte o gün hem dünyayı hem de seriyi kurtaracak.Öyle birşey olursa @sensey pipetle beslenir yapma böyle şakalar.
Meyvenin ana gücü mü yoksa artık böylemi çiziyor, meyvenin ana gücü falan olsun bari.İşin garip tarafı sırf Luffy değil, diğerleri de saçma sapan çizilmeye başlandı.Yani Luffy'nin Kaido'yu ip gibi kullanması veya diğerlerinin tepkileri de çizgi filmleşti.Acaba Luffy'nin uyanışı çevrevi ve diğer kişileri de etkiliyor olabilir mi?
Çünkü öyle etkileniyorlar.Yani Oda'nın trol çizimi değil gibi.
Bir kaç kişi yazmıştı bende en son gördüğümü yaptım.1 nisanı ben dememiş miydim la