Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen Wanonun sonu biraz kanlı olabilir ama bu kadar şebekliğe ne gerek vardı. Kaidou vs Luffy bir katakuri vs Luffy gibi kıran kırana olmalıydı.


Katakuri , Kaido gibi bir tiple bir tutulacak adam mı? Oda nın işlediği en iyi Yonko Katakuri ydi.
Kaido, Mama bunlar öyle takılıyor seride gözüktüklerinden beri.
 
Zoan uyanışı olduğu için öyle oluyor. Zoanlar uyanış sırasında dayanıklılık ve yenilenme gücü kazanıyor. Impel down’daki hayvan görünümlü gardiyanların yapmış olduğu uyanışlar gibi. Onların farkı sadece yedikleri meyvedeki hayvana dönüşebiliyolardı çünkü mistik tipte değillerdi.
Yüksek ihtimal Chopper uyanış açsa tam anlamıyla insan olur.
Uzun zamandır meyve uyanışı için kral haki sahipleri gibi güçlü bir iradeye sahip olma gerekliliğinden bahsediyorduk. Teoriyi şöyle özetleyim;
-Şeytan meyvelerinin ruhları var ve meyve kullanıcılarının vücutlarında kısmen pasif olarak yaşıyorlar
-Uyanış durumunda meyve ruhu daha aktif bir duruma geçiyor ve kullanıcının bilincine ortak oluyor
-Chopper rumble ball ile meyvesini uyanışa zorluyor. Dev formu onun uyanışı. Sengoku'nun dev formu da direkt uyanış formu diye düşünüyorum. (Luffy dahil üçü de insan meyvesi)
-Bildiniğiniz gibi Chopper eskiden bu zorla açılan uyanış formunda kontrolü tamamen meyve ruhuna bırakıyordu ve hiçbir şey hatırlamıyordu.
-2 yıllık eğitim sonucunda iradesini güçlendirerek meyve ruhunu baskılamayı öğreniyor.
-Impel Down'daki uyanışlı zoanlar istisnalar. Onlar da kısmen devimsi bir formdalar ama ahmak gibiler. Meyveleri üzerinde kontrolleri yok, hatta kontrollerini meyvelere salmışlar.
-ID'daki bu gardiyanların güçlü iradeye sahip olmadan meyvelerini nasıl uyandırdıkları sorusunun cevabı da muhtemelen Vegapunk ile alakalıdır. Chopper'ın yapabildiği bir ilacı VP da rahat rahat yapar. Bu gardiyanların meyveleri zorla uyandırılıp bir şekilde ehlileştirilmiş gibiler. Burunlarında sümükle sadece emirleri yerine getiriyorlar.

Eyyorlamam bu kadar.
 
Space Jam filminde Jordan çizgi film boyutuna geçtiği zaman istediği her şeyi yapabiliyordu. Son sayıyı sakız gibi uzayarak atıyordu falan.

Luffy'nin uyanışı böyle bir boyut yaratıyorsa yaptıkları normal, dövüşü başka bir gerçeklik içerisinde gibi düşünebiliriz. Wano'yu komple cartoon dünyasına dönüştürdüyse oluru var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık