Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma yeni katılan tayfa eski tayfanın yorumlarını eleștirmek için katılmıș herhalde. Adamlar yorumlar da ki eleștirileri görünce dayanamayıp üye oluyorlar :hhh:.

Forum mantığı budur, yeri gelir övülür yeri gelir yerin dibine sokulur. Seri dün neyse bugün de aynı șekilde devam etmiyor.

İnsan bile değișiyorken serinin değișmediğini söylemek anlamsız. 25 yıl geçmiș aradan bu adam illa bir yerlerde patlayacaktı. Wano arcında bu daha da ortaya çıktı artık, freni patlamıș kamyon gibi uçurumdan așağı düșüyor bunu inkar etmek bir șeyi değiștirmez.
Bölümü beğenmeyenleri beğenmeyenler, bu forum 10 15 yıldır böyle. Yav he he deyin. Güzel bir bölüm daha. Aslında bu kadar hınçlı olmaları da Zoro ve Luffy öldü diye. O yüzden bu kadar hem ağlayıp hem sövüyorlar. Çünkü Zoro ve Luffy dışında kendilerine aksiyon yaşatan karakter yok. Bir de yukarıya Marco falan çıksa güzel olur.
 
İşin garip tarafı sırf Luffy değil, diğerleri de saçma sapan çizilmeye başlandı.Yani Luffy'nin Kaido'yu ip gibi kullanması veya diğerlerinin tepkileri de çizgi filmleşti.Acaba Luffy'nin uyanışı çevrevi ve diğer kişileri de etkiliyor olabilir mi?

Çünkü öyle etkileniyorlar.Yani Oda'nın trol çizimi değil gibi.

sende inanamadın tabi bu kadar bozabileceğine heralde bir mantığı olmalı demişsin
 
Serinin nesini savunuyorsun ? Savunacağın bir şey yok ki anca maziyi savunacaksın. 1000 bölümdür emek veriyor adam blabla....
Ben savunduğumu belirtmedim. Savunanlar gerçekten seriden keyif alıyorsa savunmalarında bir sakınca olmadığını belirttim sadece. Yoksa bende sizin gibi duygu ve düşüncelerin içindeyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık