Kusarım artık okurken.İşin kötüsü kaido da joy boy olmak istiyordu şimdi luffy oldu. Kaidou reyiz ve king luffynin joy boy olduğunu öğrenip müttefik kuvvetlere katılmasa bari
Tepki atanlara dolaylı küfürden ban mı yoksaOda'ya küfür butonuyum.
Like = Dünyaya gelme sebebi, Kalp = Mangaka olmaya teşvik eden şahıs, Haha = Çizdiği manga, Wow = Çizerken kullandığı kalem, Üzgün = Manga sayfası, Kızgın = Oda'nın hayal gücü.
Lastiğin özelliklerini bilmiyoruz tabii. Vardır öyle özellikleri. Karnıyla davul çalıyordur mesela.@Raiden uyanışın normal lastik uyanışından pek farkı yok gibi geldi bana. Sana da oyle geldi mi?
Zoronun kelle alma ihtimali asnjkdhasjdajsdh.Luffy'le ilgili merak ettiğim nokta şu; 5. vitesin yan etkisinden dolayı mı enerjisi bitti yoksa önceki mücadelelerden dolayı zaten kötü durumda olduğu için mi? İlkiyse, hem yan etki olarak enerji tüketmesi hem de tükenen enerjiyi aynı güç sayesinde yenilemesi saçma; ikinciyse, uyanışla beraber enerjisi yenilenmemiş miydi? Taksit taksit mi yeniliyor enerjiyi? Şu anda uyanış zaten sürekli açık değil mi? Düşmeden, bayılmadan önce neden yenilemiyor? Ben bu işten bir şey anlamadım kısacası. Oda, dövüş kurgusunu rezalet işlemeye devam ediyor.
En önemli nokta da şu; Oda, o devasa kılıcı boşuna gözümüze sokmuyor. İllaki bir yerde kullanacağını biliyorduk. Onu da Luffy kullanacak herhalde bu saatten sonra. Kelleyi de Luffy alacak yani ciddi ciddi. Sen o kadar Ryuma de, başkent de, ejderha de, tek gözlü samuray de; kelleyi Luffy alsın. "Bon koloç kollonmoyo bolmom..."
Zoro'nun kelle almama ihtimalini bile sindirdim bir şekilde ama böyle bir şey benim için artık son damla olur.
Ve Luffy fanları bunu çok normal karşılıyor ve hatta savunuyor.Oha hakisi ve enerjisi bittiğinde uyanışla sahip olduğu kalbi nükleer reaktör gibi sürekli enerji veriyor.
''Luffy TB Arc'ta gölge yediğinde, yediği gölgelerden birisi kılıçustasıydı. Yediği gölgelerin ruhları Luffy'de bir iz bırakmıştı. Uyanış ile beraber o anılar/izler canlandı ve kılıç kullanabilir oldu.'' diye bir açıklama getirilebilir.En önemli nokta da şu; Oda, o devasa kılıcı boşuna gözümüze sokmuyor. İllaki bir yerde kullanacağını biliyorduk. Onu da Luffy kullanacak herhalde bu saatten sonra. Kelleyi de Luffy alacak yani ciddi ciddi. Sen o kadar Ryuma de, başkent de, ejderha de, tek gözlü samuray de; kelleyi Luffy alsın. "Bon koloç kollonmoyo bolmom..."
İşte bu açıklamayı o zaman getirse sıkıntı yok.Şu saatten sonra tayfa Luffy için çok gereksiz lan. Tayfanın ona sunduğu her şeyi kendisi yapabilir reis.
''Luffy TB Arc'ta gölge yediğinde, yediği gölgelerden birisi kılıçustasıydı. Yediği gölgelerin ruhları Luffy'de bir iz bırakmıştı. Uyanış ile beraber o anılar/izler canlandı ve kılıç kullanabilir oldu.'' diye bir açıklama getirilebilir.