Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'yu zerre sevmem ama harbi tam yonko idi adam. Luffy tarafından böyle dalga geçilmesi çok itici olmuş. Bu adam Ichigo'nun ulqiora'yi son formunda yendiği ciddiyet ile öldürseydi de Kaido'nun hakkını verseydi.
İşin kötüsü kaido da joy boy olmak istiyordu şimdi luffy oldu. Kaidou reyiz ve king luffynin joy boy olduğunu öğrenip müttefik kuvvetlere katılmasa bari
 
Tamamda Luffy meyve uyanışı ile dev olmasına karşısınız peki filmde oda zaten bunun bir yansımasını gösterdiğinde herkes beğenmişti.
 
Son düzenleme:
Spoileri yanlış okumuşum bölüm luffynin mucizesi üzerinedir diye meğer mücadelesiymiş. İşin kötüsü luffy sürekli enerji dolduruyor artık en büyük sorunu olan g4 de haki bitip sırtlarda kaçma olayı çözülmüş oldu böylece.
Kaido reyiz DOF tan aşağıda kaldı bu konuda. Luffy hemen ayağa kalkıp enerji doldurunca reyiz istediği gibi zulmedemedi.
 
Bu saatten sonra Oda calar, isteyen oynar isteyen bir umutla bekler. Yine de umitlerinizi yuksek tutmayin hayal kirikliklariniz ciddi hasarlara sebebiyet verebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık