Luffy zıng zıng diyorluffy gomu gomu no diyor
Luffy zıng zıng diyorluffy gomu gomu no diyor
Meyvenin sınırı Luffynin hayal gücü.Saçma sapan bir şey. Enerjisi bitiyor ama tekrar yükleniyor. Acaba bir sınırı mı var. Belli sayıda mı gücü sıfırlanıp başa saracak.
Benim bildiğim genellikle tanrılar ölümsüz olur. Ki meyve luffyi ölümden dönderdiğine göre ömrüne ömür katıyor ki bu durumda G2 ömründen götürüyor falan yalan oldu bence.Luffy'nin bu yeni gücü acaba ömründen ne kadar götürüyor
Yıllarca bu forumda tartışılan kutucuk içinde verilen bilgiler doğru mu değil mi, WB marinefordda en güçlü müydü değil mi vs gibi paragrafları toparlasan ortaya basılacak kitap çıkar. Biz kutucuklardaki bilgi mangakanın verdiği bilgi doğrudur derken ana karakterin meyvesi yalan çıktı. Birde saçma sapan enerji dolduruyor bu tepkiler normal yani ben hep diyordum oda bizim kadar ayrıntılı düşünmüyor diye öyle çıktıBiz seriyi fazla game of thrones ciddiyetiyle takip ediyoruz galiba. Eleştiri ve hayal kırıklıklarının dozu bu yüzden artıyor olabilir, sonuç olarak velet mangası kategorisinde bir seri.
Oda ne hikaye çıkaracak bundan ısrarla haki bitiriyor enerji bitiriyor. Yemin ederim kusacak artık.Seride enerji yetmezliğinden dövüş kaybeden oldu mu? Sıktı artık bu enerji yetmezliği klişesi.
Enerjisi bittiğini mi hayal ediyor sonra da dolduruyor? Zoan yenilenmesini analtmak için yapıyor herhalde bur tercihi.Meyvenin sınırı Luffynin hayal gücü.