Yumruğun çevresine sıkışıyor yüzü, tam anlatamadım da çizgi film efekti işte.Şu dahiyane çizimde anlayamadığım tek bir ayrıntı var, kafasını delip geçiyor ama Kaido sapasağlam. Nasıl oluyor bu?
Yumruğun çevresine sıkışıyor yüzü, tam anlatamadım da çizgi film efekti işte.Şu dahiyane çizimde anlayamadığım tek bir ayrıntı var, kafasını delip geçiyor ama Kaido sapasağlam. Nasıl oluyor bu?
Kibir her kötü karakterde var zaten, ben de onu diyorum. Kaido gibi bir adam gidip öyle saygıdan eğilecek bir karakter gibi gösterilmedi, saygıdan eğiliyorsa Oda yine karakterin ırzına geçmiş demektir. Bu adam rakibinin açığını gördüğü an düşünmeden alçakça dalan biri, sözüne bakmaktansa davranışlarına bakmak daha iyi.E o da emindi.
Kaido'nun gözler gitmiş.Resmi büyütüp bakar mısın yoksa bana mı öyle geldi?Şu dahiyane çizimde anlayamadığım tek bir ayrıntı var, kafasını delip geçiyor ama Kaido sapasağlam. Nasıl oluyor bu?
Kaidonun kafasını lastiğe çeviriyor o gözünün içinde el geçirmesi falan filan hep kaidoyu lastiğe çevirmesinden. Ama bunun nasıl hasar verdiğini anlamıyorum sanırım kral haki eklediği için hasar veriyor.Şu dahiyane çizimde anlayamadığım tek bir ayrıntı var, kafasını delip geçiyor ama Kaido sapasağlam. Nasıl oluyor bu?
Kafasını da lastik gibi esnetiyor öyle mi? İlginç gerçekten.Yumruğun çevresine sıkışıyor yüzü, tam anlatamadım da çizgi film efekti işte.
Kafasını lastik gibi esnetseydi arkadaki yumruğun üstünde görürdük. Resmen delip geçmiş. Kimse bir şey uydurmasın.Kafasını da lastik gibi esnetiyor öyle mi? İlginç gerçekten.
Direkt deliyor reis, öyle olsa siyah gözükür saçından dolayı. Deldiği bir önceki sayfada gösteriliyor zaten.Kafasını da lastik gibi esnetiyor öyle mi? İlginç gerçekten.
Kibirden ziyade öz güven Kaido'nunki. Rakibine saygı gösteren bir adam, dövüşüne karışanı öldürüyor. Sonraki yazdığın doğru ama burada da rakibin açığı var zaten, Luffy'nin gücü bitiyor ve hareketsiz kalıyor. Saygısını gösterip "öl o zaman, savaşımızı unutmayacağım" vs. dedikten sonra öldürmek için saldırsa gözüme batmazdı, karakterine uygun hissettiriyor benim için. Dediğin gibi yorulmuş da olsa garipsemem ama. Çeviriden dolayı öyle düşündüm ben.Kibir her kötü karakterde var zaten, ben de onu diyorum. Kaido gibi bir adam gidip öyle saygıdan eğilecek bir karakter gibi gösterilmedi, saygıdan eğiliyorsa Oda yine karakterin ırzına geçmiş demektir. Bu adam rakibinin açığını gördüğü an düşünmeden alçakça dalan biri, sözüne bakmaktansa davranışlarına bakmak daha iyi.
Kafa olarak biraz daha olgunlaşman girdiğin ortamı biraz daha iyi suzebilmen lazım. Tahminen 4 yıl sonra kıvama gelirsin. O tarihe kadar şu forumda ne yazılmış ne edilmiş girip okuyabilirsin eski konulardan. Yazılanların zekâtından dahi nasiplensen sana çok şey katar. O güne kadar elveda yutubır kokulumHahahaha vay be siz böylemi bölüm eleştirisi yapıyorsunuz kötüyse kötü iyiyse iyi çok güzel ortammış cidden