Attığın şey silinmiş reyiz gözükmüyor…
Yok o iş öyle değil. Bi daha kullandırtmaz Oda bu gücü arc sonrası.Yeni gördüm adam kaido’nun karnından çıkarken elini gözünün içinde çıkarıp uçuyor harbiden çok değişik güç luffy seride herkesi alır bu saatten sonra.
8 Yemedik diyen Beşiktaş taraftarı yok ama 12-0 ları 12-1 leri hiç bir renkli kabul etmiyor8 yemedik diyen bjk taraftarı geldi aklıma.
O kısmın krallıkla alakası yok özgürlük davası orada devreye giriyor. Olay raftel de bitiyor da devamını getirmek işte farklı mevzu. Roger getiremedi başkasını beklemiş o şanslı kişi kim hadi bil bakalımSadece orayı bulmakla olmuyor bu işler.WB Karasakala o sen değilsin diyordu.
Tamam onu hadi mantığa bağladık diyelim, her bir hücre taneciği üzerinde uzuv gibi kontrol sahibi olsun. Kaido'nun kafasını delmesini nasıl bir mantığa oturtacağız? Ya da ateş saldırısını sektirmesini. Bak uyanış hem rakibe, hem etrafa, hem kendine, yani her yere etki ediyor. Yani kılıç zaten mantıken bir şey yapamaz kılıcı da lastik yapıp sektirir.Farklı bir şey çıkmaz kanka ya o kadar eminim bak. :/ Bu şekilde bir manipülasyonu bekliyorduk zaten uyanışla.
Ya Kaido da Nika olmazdı düz Kk olurdu. En kötü Raftel yok ederlerdi kimse de Kk olamazdı. Bu ikilinin karşısında kim duracaktır, beyinsiz BM mı serumla dolaşan WB mi ispiyoncu kızıl mıSadece orayı bulmakla olmuyor bu işler.WB Karasakala o sen değilsin diyordu.
Dediğin gibi muhtemelen. Şu sahnenin benzeri olacakken uyanış ile işi çözmüş reis.Kata gibi vücudunu manipüle etmiştir diye düşünüyorum. Evet hala şunu diyebiliyorum "Bunu Oda bile yapmaz." Yapmaz o kadar. :S Mümkün değil.