Yayıncılar hiçbir zaman hiçbir şeye kötü demez. Ben görmedim henüz.Yayıncılar arasında bu bölümü beğenmeyen var mı? Hepsi hep bir ağızdan 10/10 bölüm diyor.
Yayıncılar hiçbir zaman hiçbir şeye kötü demez. Ben görmedim henüz.Yayıncılar arasında bu bölümü beğenmeyen var mı? Hepsi hep bir ağızdan 10/10 bölüm diyor.
Momoyu sayarsak aslında 16 ama o sadece ısırdı.15 kişiye saldırdım daha güzel olur.
Ee bu artık delici kesici saldırılardan da hasar almıyor?Arlong'dan kaçan Luffy bu, nerede görsem tanırım.![]()
![]()
İşte burda patlamıştım ben. Yatakta bakıyordum yataktan düştüm.Arlong'dan kaçan Luffy bu, nerede görsem tanırım.![]()
![]()
React videoları çeken gibiler.Yayıncılar arasında bu bölümü beğenmeyen var mı? Hepsi hep bir ağızdan 10/10 bölüm diyor.
Kata gibi vücudunu manipüle etmiştir diye düşünüyorum. Evet hala şunu diyebiliyorum "Bunu Oda bile yapmaz." Yapmaz o kadar. :S Mümkün değil.Ee bu artık delici kesici saldırılardan da hasar almıyor?
Oda bazılarının suratlarına tükürse yarabbi şükür diyecekler.Yayıncılar arasında bu bölümü beğenmeyen var mı? Hepsi hep bir ağızdan 10/10 bölüm diyor.