Yayıncılar hiçbir zaman hiçbir şeye kötü demez. Ben görmedim henüz.Yayıncılar arasında bu bölümü beğenmeyen var mı? Hepsi hep bir ağızdan 10/10 bölüm diyor.
Yayıncılar hiçbir zaman hiçbir şeye kötü demez. Ben görmedim henüz.Yayıncılar arasında bu bölümü beğenmeyen var mı? Hepsi hep bir ağızdan 10/10 bölüm diyor.
Momoyu sayarsak aslında 16 ama o sadece ısırdı.15 kişiye saldırdım daha güzel olur.
Ee bu artık delici kesici saldırılardan da hasar almıyor?Arlong'dan kaçan Luffy bu, nerede görsem tanırım.
İşte burda patlamıştım ben. Yatakta bakıyordum yataktan düştüm.Arlong'dan kaçan Luffy bu, nerede görsem tanırım.
React videoları çeken gibiler.Yayıncılar arasında bu bölümü beğenmeyen var mı? Hepsi hep bir ağızdan 10/10 bölüm diyor.
Kata gibi vücudunu manipüle etmiştir diye düşünüyorum. Evet hala şunu diyebiliyorum "Bunu Oda bile yapmaz." Yapmaz o kadar. :S Mümkün değil.Ee bu artık delici kesici saldırılardan da hasar almıyor?
Oda bazılarının suratlarına tükürse yarabbi şükür diyecekler.Yayıncılar arasında bu bölümü beğenmeyen var mı? Hepsi hep bir ağızdan 10/10 bölüm diyor.