Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni gördüm adam kaido’nun karnından çıkarken elini gözünün içinde çıkarıp uçuyor harbiden çok değişik güç luffy seride herkesi alır bu saatten sonra.
 
Şükürcülükten ben lotr da korkmuştum o seviyede olduğunu bilmiyordum. İtiraz ettin mi sen suçlusun yapımcılar senaristler her daim haklı onlar biliyor. Bir de okuma-izleme tayfası var ki asalaktan dün mezun olmuşlar. Çıkarılan her ürünü beğenmen lazım süper dedin mi 1000 beğeni 1000 sub açıkla aslında kötü olduğunu babayı alırsın...
 
Farklı bir şey çıkmaz kanka ya o kadar eminim bak. :/ Bu şekilde bir manipülasyonu bekliyorduk zaten uyanışla.
Tamam onu hadi mantığa bağladık diyelim, her bir hücre taneciği üzerinde uzuv gibi kontrol sahibi olsun. Kaido'nun kafasını delmesini nasıl bir mantığa oturtacağız? Ya da ateş saldırısını sektirmesini. Bak uyanış hem rakibe, hem etrafa, hem kendine, yani her yere etki ediyor. Yani kılıç zaten mantıken bir şey yapamaz kılıcı da lastik yapıp sektirir.
 
Kata gibi vücudunu manipüle etmiştir diye düşünüyorum. Evet hala şunu diyebiliyorum "Bunu Oda bile yapmaz." Yapmaz o kadar. :S Mümkün değil.
Dediğin gibi muhtemelen. Şu sahnenin benzeri olacakken uyanış ile işi çözmüş reis. ;)


Bir de bu bölümde tam net söyleyemiyorum ama Luffy'nin hareketleri hep önceki düşmanlarının saldırılarından bir iz taşıyor gibi. Sen de Arlong ile alakalı demişsin zaten. Reis yediği dayakların hakkını veriyor :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık