Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E hani Luffy düşününce her şey oluyordu?

Kaido hala ayakta?

Luffy uyanış açmasına rağmen enerjisi hala bitebiliyor?

Bir bölüm önce eleştirdikleri şeyler çıkmayınca hiçbir şey dememiş gibi hareket ediyor ya bazıları, artık bu insanlara ne desek boş.
Luffy nin enerjisi bitiyor diyosun 3 saniye sonra davul çalıp yine kalkıyo bu sulukuleli şopar ona ne diceksin
 
Luffy'nin enerjisi bitmese kimse diye bitmiyor demezdi. Çünkü basit dövüş altı üstü yarım saat bir saat sürüyor. Hesapta on gün boyunca dövüşen adamlar var. Yine aynı hesaba göre Kaido ile Linlin üç gün dövüşmüşler. Bu durumda Luffy sabaha kadar vursa Kaido'ya bir şey olamaz zaten. Kısacası bu enerji muhabbeti tamamen gereksiz bir olay. On gün dövüşen adamlar ne ile enerji sağlıyor sorusunun mantıklı bir cevabı yok. On gün ibaresi de bir o kadar gereksiz yani. Dövüştüler de geç hasta mısın sen beni çıldırtmak mı istiyorsun ?
 
Teach'i yaptığı muhabbetin ana teması olabilir. Meyve beni seçti diyordu.
Teach Meyveyi almak içni adamı öldürdü ne seçmesi. Güç yüzüğü mü bu, nasıl seçiyor göstersene.
Adamın biri meyveyi alsın, sonra git öldür ye meyveyi, eee beni seçti meyve. Sevdiği kız başkasıyla evlenirken adamı öldürüp kızı kaçıran kişi de beni seçti kız desin ohh ne ala.

Meyvenin kişiliği var, yaşlılar söylüyor bunu ve bu tıpa tıp şuan meyveyi kullanan kişinin kişiliği ile aynı. Net bir durum.
 
E çizimler doğru çıktı ahahahahahaa :hhh: Neyse Karasakala krallık yolunda başarılar dilerim.Luffy nin cenazesi için yarın lokma döktürelim hem cuma hem ramazan öncesi.Nika da kimi özgürleştirecekse özgür hale getirsin seriye tüy dikti...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık