Luffy'nin atar damarlarını kesmeleri lazım. Tabii sonra meyve düğüm falan atarsa onu bilemeyiz. Tanrının işine akıl sır ermez sonuçtaBu meyvenin kullanıcısı nasıl ölebilir ki? Tükenme var gibi fakat kalbi tekrardan atıyor? Artık bıçak da kesmez Luffy'i.
Hallederiz.Kalbini sökmek lazım.
Niye ya. Kalbini tekrar lastik gücüyle pompaliyor g2 gibi diye. Olan herşeyi görmezden mi geleyim.Luffy'nin yaptığı her şeyi yapan başka meyveler var. Perona'nın hayaletleri de cisimlerin içinden geçiyordu mesela. O zaman şu bölüm yaşanan hiçbir şey sana saçma gelmesin.
Onlarda bende hemfikirim ya sana itiraz ettitim konu bu degildi zaten.Adamı bu kadar güçlü çizen Oda ben napiyim :/ Sorun başlarda öyle bir gücü olmayan Luffy'e yok yere bir güç bahşedilmesi. Kaido'nun gücünün bir temeli var en azından.
Adam meyvesini uyandirmadığında bile ölümden döndü. Kalbini sökmek lazım ama onu yapsan vücut kanı yine pompalar. Öyle bir meyve bu meyve.Tükendiği anda öldüreceksin işte. Kendini uyandıramadan.
Tecrübe ile enerji doğru orantılı bişey değil ki ya. Kaidonun enerjisinin Luffyden üstün olması normal ama 500 katı olması normal değil en azından bir yoruldum diyebilirdi. Luffy enerji bitire bitte hal oldu Kaido tum ada ile savaşıyor. Bunu yaparkenda ada uçuruyor ama enerji full.15-20 yıldır zirvede çünkü. Zamanında zirve Roger'a, Garp'a karşı dövüşmüş birisi. Luffy bugüne kadar kimle karşılaşsa, karşısındaki kişin ondan daha tecrübeliydi. Şu an denizlerde Kaido kadar tecrübelisi yok. Normal yani Kaido'da enerji bitmemesi. Kaç yaşındaki Ronaldo'nun çoğu 20-25 yaşındaki futbolcudan daha enerjik olması gibi düşünebilirsin.
2-3 haftadır tutar bir nokta bulmaya çalışıyorum seride olmuyor. Anam avradım olsun ki yeni bölümlerde her şey çok kötü Vallahi Billahi çok kötü.ne aptalca bi seri oldu bu ya