Op artık bir çizgi film… çocuklar şiddet mi okusun Alpa…? Tabi ki içinden geçicek yumruk… geçicek ki… o sahneden sonra 3 yaşında ki veletler hunharca kahkahalarla gülecek…Benim anlamadığım şu yüzünün ortasında yumruğunu geçmesinin ne anlamı var?
Op artık bir çizgi film… çocuklar şiddet mi okusun Alpa…? Tabi ki içinden geçicek yumruk… geçicek ki… o sahneden sonra 3 yaşında ki veletler hunharca kahkahalarla gülecek…Benim anlamadığım şu yüzünün ortasında yumruğunu geçmesinin ne anlamı var?
Oğlum ne oluyor lan . Biri durdursun bu çılgınlığı.
Resmi görmek için VPN mi yuklicez yasaklı sitemi bu ahaha sanki devlet sırrı bu bölüm.Oğlum ne oluyor lan . Biri durdursun bu çılgınlığı.
Pehlivanlar gibi güreşmelerini görmek isterdim.Yağlı.@II. Invictus
Dev formu gördüğümden beri dev Sengoku vs dev Luffy'den başka bir şey düşünemez oldum.
Çocuklara kötü örnek bu. Bakıyor ki çocuk yumruk kafanın içinden geçiyor falan, gidip aynısını kardeşine yapmaya kalkıyor. Ben de yaptım mesela. Dana gibi oğlan hastanelik oldu. Daha ip atlayacaktıkOp artık bir çizgi film… çocuklar şiddet mi okusun Alpa…? Tabi ki içinden geçicek yumruk… geçicek ki… o sahneden sonra 3 yaşında ki veletler hunharca kahkahalarla gülecek…
Şöyle birden gelip Kaido'yu ezse ya.Pehlivanlar gibi güreşmelerini görmek isterdim.Yağlı.
Mistin zoanların hızlı iyileşmesi Sengoku'ya yazdı bile.@sensey sahnelere bakıyorum bakıyorum bir türlü bulamadım, bu bölümün hangi kısmı acaba Akainu'ya yazacak