Doğru diyosun Datte’ciğim… bu okuduğumuz son bölümler One Piece olamaz. O zaman Eiichiro Oda’nın yolunu seveyim diyebilir miyiz…?Zaten onu okumuyor muyuz?
Doğru diyosun Datte’ciğim… bu okuduğumuz son bölümler One Piece olamaz. O zaman Eiichiro Oda’nın yolunu seveyim diyebilir miyiz…?Zaten onu okumuyor muyuz?
İşte benim mesajım da o arkadaşlara. :dAğır fanlar hariç kimsenin bölümleri ayıla bayıla okuduğunu sanmıyorum.
Aynen. Meyveyi yiyen direkt Zoro'nun karakteristik özelliklerini alıyor. Nasıl senaryo ?Two Piece: Eiichiro Oda’nın yolu mu diyorsun… yeni seri…?
Çok iyi… bol bol kılıç-kan ve Ciddiyet misss…Aynen. Meyveyi yiyen direkt Zoro'nun karakteristik özelliklerini alıyor. Nasıl senaryo ?
Meyveyi yiyende Sanji ve Nami'nin çocuğuymuş. Kıvırcık kaş falan fklgdkgÇok iyi… bol bol kılıç-kan ve Ciddiyet misss…
Benim anlamadığım şu yüzünün ortasında yumruğunu geçmesinin ne anlamı var?
Ağır fan olduğumu düşünmüyorum ama gayet keyif alıyorum.Ağır fanlar hariç kimsenin bölümleri ayıla bayıla okuduğunu sanmıyorum.
Siyah haki yıldırımları çıkıyor bir de, normalde ölmesi lazım hakili saldırı.Benim anlamadığım şu yüzünün ortasında yumruğunu geçmesinin ne anlamı var?