Yok ya bunu dememiştim. Zoro üç kılıcı ellerine ve ağzına almış dördüncüyü de kıçının arasına koymuştu ondan bahsetmiştim reis. Bu arada o fanartta Zoro'nun kalçaları fenaKoydum reis
Yok ya bunu dememiştim. Zoro üç kılıcı ellerine ve ağzına almış dördüncüyü de kıçının arasına koymuştu ondan bahsetmiştim reis. Bu arada o fanartta Zoro'nun kalçaları fenaKoydum reis
Yapma reis yanarız...Yok ya bunu dememiştim. Zoro üç kılıcı ellerine ve ağzına almış dördüncüyü de kıçının arasına koymuştu ondan bahsetmiştim reis. Bu arada o fanartta Zoro'nun kalçaları fena
Yanıyoruz zaten, Oda bu hafta yaktı bizi.Yapma reis yanarız...
Anası babası gibi Luffy savunan adamı bile küstürüp kaçırdığı gün işte Oda’nın bittiği gündür.Şu çocuğun (Alpa) kalbini kırdın ya yetim bedduası yemiş gibi bir şey oldun Oda.
Şöyle yapamda yanlış anlaşılsınZoro'nun kalçaları fena
Resimleri görene kadar iyi tutundu seriye ama o lanetli sayfalara baktıktan sonra iş işten geçti. Acın acımızdır Alpa. Huzur içinde söv.Anası babası gibi Luffy savunan adamı bile küstürüp kaçırdığı gün işte Oda’nın bittiği gündür.
Sen beğenmedin mi ya bölümü Senin için sıkıntı yok.Yanıyoruz zaten, Oda bu hafta yaktı bizi.
Ne kadar büyük bir dertten kurtarmış oda farkında değilsin düşünsene o dövüşün uzayıp saçmalıklar silsilesine döndüğünü olayın.Zoro vs king'e fazladan 1 bölüm ayırma şu sacma savaşı uzatmak icin gicindan tanrı uydur meyve uydur oda adam değilsin
Daha önce Zoro'nun Hachi ile dövüşünde söylediği "biri ile sözleştim ve o zamana kadar ölümün kendisi bile canımı alamaz" minvalinde ki sözlerin parodisini okutacak bize, bizde diyeceğiz ki üff mükemmel hikaye anlatıcılığı, taa 40lı bölümlerde söylenmiş falan. Coşturacak bizi bakalım.Zoro vs king'e fazladan 1 bölüm ayırma şu sacma savaşı uzatmak icin gicindan tanrı uydur meyve uydur oda adam değilsin