La adım yontoryu reis nasıl görmemiş olabilirimDört kılıç stili, dördüncü kılıcı poposunun arasına aldığı fanart görmedin mi yoksa?
La adım yontoryu reis nasıl görmemiş olabilirimDört kılıç stili, dördüncü kılıcı poposunun arasına aldığı fanart görmedin mi yoksa?
Meyvenin sahibi öldükten sonra başka yerde ortaya çıkıyor ya meyve belki yıllarca ortaya çıkmamıştır yada kıtanın başka yerinde çıkmıştır şeklinde yorumlanabilir bu.Meyvenin aklı var da, ayaklanıp yürüyor mu sanki? Bu açıklama daha ayrı bir facia. Kutuda duran bir meyve onu kovalayan birinden nasıl kaçabilir?
Hayır meyvenin aklı olması derken şunu kastetmiştim. Şu an Kaidou ile kapisan kişi Luffy değil bilince ulaşmış, özellikle kaşları ve gözleri tamamen farklı çizilen bambaşka bir karakter. Böyle düşününce Kaidounun birdenbire ortaya çıkan bir demonla kapıstigini söyleyebiliriz. Luffy yenildi.Meyvenin aklı var da, ayaklanıp yürüyor mu sanki? Bu açıklama daha ayrı bir facia. Kutuda duran bir meyve onu kovalayan birinden nasıl kaçabilir?
Pedro'nun bir dengi neym yok muydu? Bu sefer de o ölsün 200 bölüm boyunca prim için kullansınlar yine.Neyse gideyim de 3-5 figüran karakter öldüreyim
800 yıl boyunca ortaya çıkmamış olmasını ben mantıklı bulmuyorum.Meyvenin sahibi öldükten sonra başka yerde ortaya çıkıyor ya meyve belki yıllarca ortaya çıkmamıştır yada kıtanın başka yerinde çıkmıştır şeklinde yorumlanabilir bu.
Ne dersek diyelim olay nihayetinde "böyle bir şeye gerek var mıydı?" sorusunu sorduruyor bize. Bence yoktu, ama bundan aşırı derecede memnun olanlar da var. O yüzden susmak en iyisi.Hayır meyvenin aklı olması derken şunu kastetmiştim. Şu an Kaidou ile kapisan kişi Luffy değil bilince ulaşmış, özellikle kaşları ve gözleri tamamen farklı çizilen bambaşka bir karakter. Böyle düşününce Kaidounun birdenbire ortaya çıkan bir demonla kapıstigini söyleyebiliriz. Luffy yenildi.
Bende senin yaşadığın hayal kırıklığıni yaşamıştım ama g5 modun suratına ve sözlerine dikkatli bakınca Luffy olmadığını düşündüm ve bu beni avuttu .
oda bir iki kelam edip kapatcak konuyu zaten hiç kafamızda oturtmaya uğraşmayalım böyle anca tahminler üstünden yürüyoruz.800 yıl boyunca ortaya çıkmamış olmasını ben mantıklı bulmuyorum.
İşte ben bundan da vazgeçtim. Okuruna saygısı olmayan bir yazarın açığını kapatmak için ben niye kafa patlatayım?oda bir iki kelam edip kapatcak konuyu zaten hiç kafamızda oturtmaya uğraşmayalım böyle anca tahminler üstünden yürüyoruz.