Luffy her zaman dev gibi kalmıyor ki şapkayı büyütmeye ihtiyacı olsun. Dev halini saldırı için kullanıyor.Evet o şapka joy boyun demiştik. Joy boy Luffy nin meyvesi çıktı şimdi.
Luffy her zaman dev gibi kalmıyor ki şapkayı büyütmeye ihtiyacı olsun. Dev halini saldırı için kullanıyor.Evet o şapka joy boyun demiştik. Joy boy Luffy nin meyvesi çıktı şimdi.
Capori paylaşmıştı o fanart'ı.Zoronun 4sword style gördüğüm günden beri bu espriler çok iyi geliyo o fanartı görmeme sebep olan kişiye teşekkürler
Luffy her zaman dev gibi kalmıyor ki şapkayı büyütmeye ihtiyacı olsun. Dev halini saldırı için kullanıyor.
Sen ne tatlı, ne güzel bir şey olmuşsun öyle yaJoyboy bir avuç şarlatan tarafından patates edilmişken Ryuma koskoca wg'ye dar etmiş dünyayı
Dev Hasır Şapka ne zaman gösterildi ki ? Bu arc içinde olmadı mı da ?Smoker san dev şapka gosterileli çok oluyor.Oda bu modu daha önceden planlamış diyorum ben
Konudan bağımsız bir sorum var, tayfaya yeni üye gelir mi bu arc sence yada bu arc dan sonra?Luffy her zaman dev gibi kalmıyor ki şapkayı büyütmeye ihtiyacı olsun. Dev halini saldırı için kullanıyor.
Yok ya o önceden di bayaSen ne tatlı, ne güzel bir şey olmuşsun öyle ya
Dev Hasır Şapka ne zaman gösterildi ki ? Bu arc içinde olmadı mı da ?
Bu eleman garip ya. Manga sayfalarını erkenden paylaşan adamda buydu. Hatta sıkıntı olmuştu. Bir gariplik var bunda. Pazartesi kesin bilgi de verir bu adam1046 spoiler paylaştılar.Umarim doğrudur Zoroyu merak ediyorum doğrusu
Google'dan baktım şimdi im sama 906.chapterda gozukmus , Wano arc 909 dan itibaren diyorSen ne tatlı, ne güzel bir şey olmuşsun öyle ya
Dev Hasır Şapka ne zaman gösterildi ki ? Bu arc içinde olmadı mı da ?
Bu seride artık her şey olabilir.Konudan bağımsız bir sorum var, tayfaya yeni üye gelir mi bu arc sence yada bu arc dan sonra?
Capori paylaşmıştı o fanart'ı.