Xebec in saçlarınında alevli olduğunu öğrenmiş olduk.Ama nika olduğu anlamına gelmeyebilir.Sonuçta 800 yıldır kaçmış meyveXebec aklıma gelmişti luffynin saçları görünce önceki kullanıcı mı ki acep
Xebec in saçlarınında alevli olduğunu öğrenmiş olduk.Ama nika olduğu anlamına gelmeyebilir.Sonuçta 800 yıldır kaçmış meyveXebec aklıma gelmişti luffynin saçları görünce önceki kullanıcı mı ki acep
25 yıldır yazdığım hikaye: Luffy her gün vapura binip karşıya geçiyor. Okulda türlü şaklabanlıklar yaparak herkesi güldürüyor.Yahu oda zaten bunları daha önceki bölümlerde bağıra bağıra getiriyorum dedi. Manga şuan gayette güzel ilerliyor. Adam düşe kalka savaşa savaşa güçlendi. Haksız olarak gören varsa mangayı okumasın daha iyi.
Ya burada bir yanlışın var, bu zamana kadar öldürmedin demeni doğru bulmuyorum. Yani Luffy denizlerde toplasan bir yıllık korsanlık yapmamıştır. Sürekli o adadan diğer adaya geçtiği için takip edebilmeleri de mümkün değil. Ellerine Vivre kartı geçmiş olsa yüz yerde Luffy'ye saldırırlardı kesin. Bu veledin nereye kadar gideceği kesin değildi başlarına bela açmaya başladıkları zaman Alabasta'da, Crocodile'yi yendiği zamandı. Sonra Skypea'ya gittiler oradan döndüler Water 7'de, Dünya Hükümeti'yle karşı karşıya geldiler Enies Lobby'de zaten büyük bir mücadele yaşandı yanlışlıkla Buster Call çağırdı o dahil indirmeye güç yetiremedi. Zaten Shabaody arcında bütün tayfa dağıldı, orada en büyük yok oluşu yaşayacaklardı eğer Rayleigh ve Kuma olmasaydı. İmpel Down'da Magellan tarafından öldürülüyordu az kalsın. Marinford'da zaten başına geleni söylemiyorum Denizcilerin en önemli 5 adamıyla karşı karşıya geldi. En azından Kizaru, Sangoku ve Akainu öldürmek için saldırıyordu. Kuzan'da farklı değildi. Bir tek Garp'ın yüreği torununa saldırmaya el vermedi. Bu çocuk zaten seri boyunca çok defa ölümün kıyısından döndü.e tamam da bu zamana kadar neden öldürmedin ya da buna çaba harcamadın adam yonkou seviyesinde ha dedim mi öldürebilecen mi?
Ben asıl bu hikaye nasıl Elbaf'a bağlanacak onu merak ediyorum.Aklima geldi de, Nika meyvesini yiyen 800 yil önceki bir dev de olabilir. Im ve dev hasirsapka olayi belkide bu benzerlikten verildi. Belki de joyboy bu meyveyi yedi zamaninda ve o aslinda D. olan bir devdi.
Elbaf birçok soru için anahtar arc olucak diye düsünüyorum.
Dünya Hükümeti, Doflamingo olayından sonra Issho'yu Dressrosa'ya gönderiyor ve Ishho'nun oraya varması bir gün bile sürmüyor. Takip etme işini geçelim o yüzden. Tespit edildikleri anda çok kolay bir şekilde takip edilebilirlerdi.Ya burada bir yanlışın var, bu zamana kadar öldürmedin demeni doğru bulmuyorum. Yani Luffy denizlerde toplasan bir yıllık korsanlık yapmamıştır. Sürekli o adadan diğer adaya geçtiği için takip edebilmeleri de mümkün değil. Ellerine Vivre kartı geçmiş olsa yüz yerde Luffy'ye saldırırlardı kesin. Bu veledin nereye kadar gideceği kesin değildi başlarına bela açmaya başladıkları zaman Alabasta'da, Crocodile'yi yendiği zamandı. Sonra Skypea'ya gittiler oradan döndüler Water 7'de, Dünya Hükümeti'yle karşı karşıya geldiler Enies Lobby'de zaten büyük bir mücadele yaşandı yanlışlıkla Buster Call çağırdı o dahil indirmeye güç yetiremedi. Zaten Shabaody arcında bütün tayfa dağıldı, orada en büyük yok oluşu yaşayacaklardı eğer Rayleigh ve Kuma olmasaydı. İmpel Down'da Magellan tarafından öldürülüyordu az kalsın. Marinford'da zaten başına geleni söylemiyorum Denizcilerin en önemli 5 adamıyla karşı karşıya geldi. En azından Kizaru, Sangoku ve Akainu öldürmek için saldırıyordu. Kuzan'da farklı değildi. Bir tek Garp'ın yüreği torununa saldırmaya el vermedi. Bu çocuk zaten seri boyunca çok defa ölümün kıyısından döndü.
Şapka göründüğünden beri herkes bunu konuşuyor zaten.Aklima geldi de, Nika meyvesini yiyen 800 yil önceki bir dev de olabilir. Im ve dev hasirsapka olayi belkide bu benzerlikten verildi. Belki de joyboy bu meyveyi yedi zamaninda ve o aslinda D. olan bir devdi.
Elbaf birçok soru için anahtar arc olucak diye düsünüyorum.
Yo okuyacağım. Hatta hem okuyup hem de çelişkili kısımları Korsanfan'a yazacağım. İyi forumlar.Yahu oda zaten bunları daha önceki bölümlerde bağıra bağıra getiriyorum dedi. Manga şuan gayette güzel ilerliyor. Adam düşe kalka savaşa savaşa güçlendi. Haksız olarak gören varsa mangayı okumasın daha iyi.