Bundan sonra ağır adamlar gelecek zaten hep, normaldir. Bol bol uyanışta göreceğiz de, Mistik Zoanlar değişik olacak.Meyve sebebiyle kral haki alacak bi 10 kişi daha görürüz bu gidişle...
Bundan sonra ağır adamlar gelecek zaten hep, normaldir. Bol bol uyanışta göreceğiz de, Mistik Zoanlar değişik olacak.Meyve sebebiyle kral haki alacak bi 10 kişi daha görürüz bu gidişle...
"Birebirse Kaido alır" diye bir söz var, boşa söylenmemiş. Bu adam hakikaten bir imparator, Bigmom gibi yan sanayi değil Reisin tokmağı bile seride ilk 10'a oynar.Kaido daha yeni ciddileşiyorsa Primebeard ve Roger gibi karakterlerin yanına bile yazılabilir belki.
Croco da gözlem çıkarsa öpte başına koy xdZamanında çıkacak demiştim meyve sebebiyle @Millennium Wizard çıkmaz diyordu.
MW'nin yanılmadığı yer yok seride...
Bunların sahip olduğu yetki Akainu'da olsa, Akaninu iki güne bir tane korsan bırakmaz tertemiz ederdi memleketi. Sonra fantezi olsun diye gomu gomuyu gider bitane h.hakili D. bulur yedirir, nikayı diriltir, bir delikte Nika'ya açardı.Bunlarda gram beyin yok, Op'ta patlayan çok karakter oldu ama bunlar gibi patlayınını hiç görmedim.
Croco'da biraz gözlem olsaydı tayfaya bulaşmazdı zatenCroco da gözlem çıkarsa öpte başına koy xd
Geç bu işleri Alpa reyiz, Doffy sama o zamanlar bunda bi halt olduğunu sezmişti… Zoan ve Paramesia kırması ne olduğu belli olmayan Luffy ile hava atma djdjjdYalnız vursa yedi ceddine tek atar Dof'un şu an Luffy.
Dof'un da bir numarası kalmadı en iyisi Crocodile gibi başlarda yenilip sonradan güçlü gelmek. Dof ortalarda yenilip seriye veda etti.Croco da gözlem çıkarsa öpte başına koy xd
Ahhh ahhh size üzülüyorum, sürekli yeni bahaneler uydurmanız gerekecek Croc göründüğünde...Croco da gözlem çıkarsa öpte başına koy xd
Eskiden gördüğümüz kişilerden de olur her türlü, iyi meyve kullanıcılarına verecek muhtemelen.Bundan sonra ağır adamlar gelecek zaten hep, normaldir. Bol bol uyanışta göreceğiz de, Mistik Zoanlar değişik olacak.
Hoşgeldin hocam. Ama boş geldin.Geç bu işleri Alpa reyiz, Doffy sama o zamanlar bunda bi halt olduğunu sezmişti… Zoan ve Paramesia kırması ne olduğu belli olmayan Luffy ile hava atma djdjjd
Doffy sama hazretleri, Luffy patlatmamak adına bayılmış numarası yaptı, mapushaneden Kaiodu yönetiyor şimdiDof'un da bir numarası kalmadı en iyisi Crocodile gibi başlarda yenilip sonradan güçlü gelmek. Dof ortalarda yenilip seriye veda etti.