Kendimi Gorosei gibi hissetmeme sebep oldun. Ayıp!Benim hayallerimi yaşıyorlar. Gün boyu çay iç millete salla, mis gibi.
Kendimi Gorosei gibi hissetmeme sebep oldun. Ayıp!Benim hayallerimi yaşıyorlar. Gün boyu çay iç millete salla, mis gibi.
@Mike herhalde bu sefer sağlam sövmüş adama kral haki bile verdi.Hele hele. :dd.d Benim tek isteme sebebim kral hakisi olmayan zirve olamaz diyenlere sus payı vermek için olur. Yoksa bence meyvesi taşır zaten zirveye. Bu konuda kendimi yormam artık çıkarsa.
Yorumu düzelttim de sanki ilk okumamda böyle anlamıştım, inşallah gelen bilgi yanlıştır. Baş kahramanımız iyice sıradanlaşmaya doğru gidiyor.O emin olmadan dalmaz bu mevzulara. Bak Luffy yenildi kutucuğu gördü hemen çıktı meydana geçen sefer.
Bu iş daha çok su kaldıracak belli ki.
Bu adamlar, dünyamızdaki kahvehane dayılarının OP yansıması.Benim hayallerimi yaşıyorlar. Gün boyu çay iç millete salla, mis gibi.
Imu da içerde kelebek besliyor zaten, bunlar tam olarakBoşuna anlatmadık geleceği, bakınız:
Jumptan bir yetkili gelip Odaya;Yorumu düzelttim de sanki ilk okumamda böyle anlamıştım, inşallah gelen bilgi yanlıştır. Baş kahramanımız iyice sıradanlaşmaya doğru gidiyor.
Yaşlı başlı adamları bu kadar gömmeseydin diyeceğim de bunlara ne desek azImu da içerde kelebek besliyor zaten, bunlar tam olarak