Namlu derken?Hak edene namlu tutulmayacaksa kime tutulacak. :dd.d
Namlu derken?Hak edene namlu tutulmayacaksa kime tutulacak. :dd.d
Gorosei anca çay içiyor zaten.Law öyle bir karakter ki Gorosei çay içse Law’a yazıyor
Dünya tepe taklak olacak pala dayım çayın derdine düşmüş.Gorosei anca çay içiyor zaten.
Kuru kuru dedikodu sarmıyor demekkiDünya tepe taklak olacak pala dayım çayın derdine düşmüş.
Boşuna anlatmadık geleceği, bakınız:Dünya tepe taklak olacak pala dayım çayın derdine düşmüş.
Yıllar sonra...
G1: ya anarşik, lastik bir oğlan vardı ne oldu ona?
Asker: Efendim dünyayı şu an o yönetiyor 10 yıldır. Yaşlısınız diye size dokunmadı.
G2: Demiştim ben bak bu çocukta var bir şey
G3: Zaten gözlerinden belliydi, hayırlı evlat
G4: Lastik meyvesi tanıdık geliyor bir yerden
G5: Bence önlem almalıyız.
O değil de bu Red'i siz mi korkuttunuz spodan bu kadar? Öngörüş konusuna bile gelmiyo burada spo yok.Boşuna anlatmadık geleceği, bakınız:
O emin olmadan dalmaz bu mevzulara. Bak Luffy yenildi kutucuğu gördü hemen çıktı meydana geçen sefer.O değil de bu Red'i siz mi korkuttunuz spodan bu kadar? Öngörüş konusuna bile gelmiyo burada spo yok.
Bu iş daha çok su kaldıracak belli ki.Sanki Nika'yı uyandırmak için Kral Haki gerekiyor diyor, yok her uyanış için gerekiyor demiyor diye anladım
Benim hayallerimi yaşıyorlar. Gün boyu çay iç millete salla, mis gibi.Gorosei anca çay içiyor zaten.