Bahane üretecek bir durumum yok ki,çıksa bile anlamlı olmaz.
Serinin ilk yarısı komple çöpe gider o kadar
.
Aslında Croco bazlı yazmadım bu mesajı genel serinin durumuyla ilgili.
Yahu bu benim gözümde bahane işte. Neden mi?
Seri bugün boka sarmadı ki. Seri de 2 yıl öncesi ve 2 yıl sonrası olarak değilde bir bütün olarak bakarsan zaten boka sarmış bir seri görürsün.
Crocodile örneği vermemde ki sebep bu. Bu adam Yeni Dünya'ya ''Eskiden eğlenceli bulduğum Yeni Dünya'ya gidiyorum'' diyerek giriyor ve biz bu adamın 1 defa bile herhangi bir haki türünü kullandığını görmedik. Bu mantıklı mı sana göre? Değil.
Meyve kullanımı olarak ise seride en önemli şeyleri söylemiş karakterdir. Başta uyanış ve şeytan meyveleri ile birlikte kullanıcıların olayını bağdaştırması kısaca ''Şeytan meyvesi onları kullanan insanlar kadar güçlüdür'' tarzında ki sözü. Bu adam koca çöl de suyun aktığı yeri tespit edip tekniğini ona göre yapıyordu misal. Bu tip şeyler şuan haki ile oluyor ama bu adamda yok diyoruz...
Sen hala ''Serinin ilk yarısı komple çöpe gider'' diyorsun. Serinin ilk yarısı zaten çöpe gitti...
Moria misal bu adam Luffy'e yenildi ama fb'ler de Kaido ile savaşmış, 2 yıl sonrası olmuş yine Yonkou adası basıyor ve karşısına 2 tane tümen komutanı geliyor. Bunlardan biri sağ kol ve bu adam MF de en zayıf Shichi olarak görünüyordu o dönem...
Seri zaten çoktan saçmalamıştı, bu son olanlar ile birlikte bir nevi sıvaması gerçekleşti...