Uyanmamış halleri mantolaşma ve kutuplaşma yapıyorsa vay halimizeAmirallerin Luffy kral haki kullanınca verdikleri tepkiden belliydi. Onlar meyvesini uyandıramadı ondan kıskanıyorlar herhâlde.
Uyanmamış halleri mantolaşma ve kutuplaşma yapıyorsa vay halimizeAmirallerin Luffy kral haki kullanınca verdikleri tepkiden belliydi. Onlar meyvesini uyandıramadı ondan kıskanıyorlar herhâlde.
Açacak. O kesin kaçışı yok.Kaido uyanış açmazsa Oda'nın evine molotof atacağım.
Bu ne ki lan biraz daha garanti spoiler gelsin konuda kendini bile bulamazsın.Açacak. O kesin kaçışı yok.
Ne ara 15 sayfa yazdınız? Forumdaki üyelere yıldırma gelmesi lazım yetişilmiyor.
Kaido uyanış açıp balığa dönecek falan diye korkuyorum ben.Kaido uyanış açmazsa Oda'nın evine molotof atacağım.
Yani, 10 gün boyunca savaşmışlar. Element kullanıcısı bir de bunlar. Tek hamlesiyle Marineford'dan misliyle büyük dalgaları donduran seviyedeki adamlar için bu uyanış gerektiren bir aksiyon olmamalı, öyle olursa amirallere eksi yazar.Uyanmamış halleri mantolaşma ve kutuplaşma yapıyorsa vay halimize
Reis istersen dünyayı yok etsinler uyandırınca Daha yeter işte uyanış için o kadarıYani, 10 gün boyunca savaşmışlar. Element kullanıcısı bir de bunlar. Tek hamlesiyle Marineford'dan misliyle büyük dalgaları donduran seviyedeki adamlar için bu uyanış gerektiren bir aksiyon olmamalı, öyle olursa amirallere eksi yazar.
Yorum okumayınca kendimi daha iyi hissediyorum. Kendi kendime yazınca kimse karşı çıkmıyor ve haklıyım hissi veriyor.Bu ne ki lan biraz daha garanti spoiler gelsin konuda kendini bile bulamazsın.
Yıkıldım lanKaido uyanış açıp balığa dönecek falan diye korkuyorum ben.
Daha usopp ve sanjide çıkacak dur sen.Kral hakinin de pek bir olayı kalmadı, Chinjao ve Zoro'da çıktığında anlamış olmamız gerekti.