Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi normalde zoanlarda hep uyanış hibrit form oluyordu. Hito hito yiyenler ise bunun bir istisnasi gibi. Bildigin paramecia gibi uyanış açti.
 
800 yıl önce Tiger D Selami nika meyvesi yiyor.
Çok büyük bir savaşcı olup düşman krallıklara terör estiriyor.
Herkesi etrafında topluyor. Gülüyor eğleniyor mizacı da böyle.
Özellikle meyve gücü yüzünden insanlar ona JB lakabı takıyor.
Düşman krallık en büyük kabusu olmuş bu adamı savaşı kazansalar dahi unutamıyor ve meyvesini saklamaya çalışıyor.
Günümüzde aynı meyveyi yiyen ve JB olabilmek için bütün niteliklere sahip olan Luffy de sonunda uyanışla birlikte JB oluyor.
KK olmadan önce JB oldu.
Valla bence palyaço oldu.
 
Joy Boy: Gomu gomu yani şimdi ki ismiyle Nika meyvesini kullanan insanların lakabı ve sahip olduğu ün.Nesini anlamadın.Joy Boy zaten temel çeviriyle eğlenceli çocuk demek.Aşırı bariz bir durum zaten meyvenin uyanışıyla bu tabir örtüşüyor.Nika ise daha tam belli değil Oda ne özellikler vericek bu kendi yarattığı mite bekliyoruz.
Anlamadığım bi' şey yok reis, merak ettiğim sadece Nika diye biri(tanrı) evrende gerçekten var oldu mu olmadı mı.
 
Bazı şeyler hala anlaşılmamış herhalde. Eğlenceli dövüş tarzından dolayı özellikle de uyanış sonrası kazandığı güçle zamanının Nika meyvesi kullanıcısına Joy Boy lakabı takılmış. Şimdi bu meyveyi yiyen Luffy benzer şekilde eğlenceli savaş tarzıyla böyle anılacak. Joy Boy sadece bir lakap. Bir mertebe bir level değil.
 
Marco, Logia gibi değil yahu. Insan halinde darbe yedi mi hasar alıyor. Mavi alevi olmadan iyileşemiyor. Luffy hiçbir dönüşüm yapmadan meyvenin temel özelliğine sahip. Zoanlar türleri ne olursa olsun belli başlı kullanım mantığına sahipler. Yahu sahiplerdi diyelim. Bunu da bozdular çünkü.
Yok ben kullanim olarak logia gibi demek istedim logia vari ozellik gostermesi acisindan degil bolge bazli meyve açıp kapıyor. Diger zoanlar full moda girmeden kullananiliyor. Bolge bazli haki gibi yani. Diger zoanlar illa full body haki gibi kullanıyorlar modlu şekilde.
 
Bu meyveye özel Zoan konsepti değişecek, başka türlü kurtarmaz. Neyse, bu durumun kurguda yarattığı sıkıntıları zamanla herkes görecek. Daha fazla sızlanmaya gerek yok.
Kurguda yaratacağı tek sıkıntı meyve özelliklerinin ucunun çok açık olması, bunun dışındaki detaylar çok da önemli değil, Law'ın uyanışına da öyle şimdilik ikisinin de sınırı nedir bilmiyoruz.

Mr3'ün meyvesi Logia olabilecekken Paramecia sınırında bırakmış, Karasakalın meyve Logia ama Paramecia gibi davranıyor, başka örnekler de olabilir, Paramecia özelliği gösteren Zoan olmasına da takılmamak lazım bu konsept değişiklikleri yeni başlamadı.
 
800 yıl önce Tiger D Selami nika meyvesi yiyor.
Çok büyük bir savaşcı olup düşman krallıklara terör estiriyor.
Herkesin etrafında topluyor. Gülüyor eğleniyor mizacı da böyle.
Özellikle meyve gücü yüzünden insanlar ona JB lakabı takıyor.
Düşman krallık en büyük kabusu olmuş bu adamı savaşı kazansalar dahi unutamıyor ve meyvesini saklamaya çalışıyor.
Günümüzde aynı meyveyi yiyen ve JB olabilmek için bütün niteliklere sahip olan Luffy de sonunda uyanışla birlikte JB oluyor. KK olmadan önce JB oldu.
Nika gerçek birisiyse ve Joyboy'dan daha önce yaşamışsa 800 yıl önce şeytan meyveleri çıktı diye teori üretenler vardı, hepsi yanlış çıktı o zaman. Meyveler dünyanın başlangıcından beri var olduğu ortaya çıkarsa şaşırmam. Seri AoT'a dönecek diye korkuyorum. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 143)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık