Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
800 yıl önce Tiger D Selami nika meyvesi yiyor.
Çok büyük bir savaşcı olup düşman krallıklara terör estiriyor.
Herkesi etrafında topluyor. Gülüyor eğleniyor mizacı da böyle.
Özellikle meyve gücü yüzünden insanlar ona JB lakabı takıyor.
Düşman krallık en büyük kabusu olmuş bu adamı savaşı kazansalar dahi unutamıyor ve meyvesini saklamaya çalışıyor.
Günümüzde aynı meyveyi yiyen ve JB olabilmek için bütün niteliklere sahip olan Luffy de sonunda uyanışla birlikte JB oluyor.
KK olmadan önce JB oldu.
 
Tam formu şuan ki Luffy iste kaşlar kıvrık dumanlı falan. Burda uyandırmadan önce lastik ozellikleri gostermesi yönünde istisna eklemis. Normal zoanlar gibi açma kapamali değil. Yani Luffy full lastik özelliği göstermiş her halükarda. Zira Marcoda mistik zoan logia gibi kullanıyor meyvesini. Zoanlarda oyle bir ozellik gormedik sadece elini zoan formuna sokma gibi falan modlular acma kapama yapiyolar. Choppi herhalde en uç örnek burda bir sürü modu var meyvenin. Her karakterde o kadar mod gormuyoruz mesela. Ama sengokun ki komple aç kapa gibi mesela. Normal zoanlar gibi. Hibriti nasıl olur hiç fikrim yok. Yani Luffynin tam formu aslında seklini manipule edebilme aslında. Ve marco gibi bölgesel yapabilme. Yani hibrit hibrit oglu gibi daha logiamsi kullanibilme sağlıyor. Normal zoanlar böyle kullanamıyor ben böyle anladim.
Marco, Logia gibi değil yahu. Insan halinde darbe yedi mi hasar alıyor. Mavi alevi olmadan iyileşemiyor. Luffy hiçbir dönüşüm yapmadan meyvenin temel özelliğine sahip. Zoanlar türleri ne olursa olsun belli başlı kullanım mantığına sahipler. Yahu sahiplerdi diyelim. Bunu da bozdular çünkü.
 
O zaman Joy Boy'un meyve kullanıcısı değil özel bir ırk olması lazım lastik özelliklerine sahip. Sonra bu adam öldükten sonra meyveye sinmiş olması lazım iradenin, yeni bir meyve yaratılmış olması lazım. Ama Gorosei'nin laflarından ise sanki Joy Boy meyvenin önceki sahibiymiş gibi konuşuluyor.
Joy Boy: Gomu gomu yani şimdi ki ismiyle Nika meyvesini kullanan insanların lakabı ve sahip olduğu ün.Nesini anlamadın.Joy Boy zaten temel çeviriyle eğlenceli çocuk demek.Aşırı bariz bir durum zaten meyvenin uyanışıyla bu tabir örtüşüyor.Nika ise daha tam belli değil Oda ne özellikler vericek bu kendi yarattığı mite bekliyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık