Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Tanrı Nika diyorsun da şu an ekstrem bir gücünü görmedik ki."

Bunu yazıyorsun ama bu forma girdikten sonra Luffy en güçlü canavar denen Kaido ile oyun hamuru gibi oynamıyor mu? Bunu uyanış gücüyle elde etti, olay sadece lastik olmak değil.
Çarpıtıyorsun şu an sadece. Orada ekstremden kastımın çeşitli yetenekler göstermek olduğunu bağlamdan anlayabiliyor olman gerek. Luffy güçlenmedi demişim gibi anlatıyorsun.
 
Meyveyi beğenmeyen arkadaşlara amorti niteliğinde Teach dövüşünü sunacak Oda. Nasıl olsa meyve gücü kapalı dövüşmek zorunda kalacak Luffy.
Ya da uzaktan savaşacak yani ben öyle bir karşılaşmada Luffy nin sadece Hakisi ile dövüşeceğini düşünmüyorum kullanmayı her an deneyecektir kullanamasa bile kullanacak Luffy öyle bir adam yoksa buralara kadar gelemezdi zaten :)
 
Anlatamıyorum galiba. Normalde de elini kolunu şişiriyor bu karakter, yine aynısını yapmış daha güçlü yapıyor sadece. Fanlık mı oluyor bunu savunmak?
Aynı değil. İstediği gibi vücudunu büyütüyor, şekil veriyor. Bunlar lastik meyvesinin özellikleri değil. G4'ün bazı formları da lastik özelliği değildi.
 
9 yıldır bu platforma üyeyim ve çok nadir yorum yaparım. Açıkcası şeytan meyvelerinin böyle bir anda uyanıp çok iyi şekilde kullanılabilmesi bile bana saçma gelirken luffynin olayı diğer arkadaşlar gibi benide hayal kırıklığına uğrattı. Bunun üstüne pek yazacak birşey bulamadım :(
bende beğenmedim. Beğenenlerin tamamı olmasada çoğunluğu zaten luffy fanı
 
Luffy'nin reenkarnasyon olmaması ve uzak doğu mitolojilerinden bilindik tanrı yarı tanrı vb. Olmaması iyi oldu açıkçası. Oda'nın One Piece evrenine kendi oluşturduğu bir mitolojik bir karakteri ekleyip Luffy'e o meyvesi vermesi daha hoş ama bana kalsa hiç bu tarz işlere girmemeliydi goroseilerin bahsettiği meyve Law'ın meyvesi olmalıydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 154)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık