Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada atladığın nokta önceki Joy Boy'un adı Jiy Boy değil bence. O da belli ki eğlenceli kafa adammış. Meyveyi uyandırabilmiş. Ve yaptıkları ile savaş yöntemi ile Joy Biy diye anılmış. Şimdi 800 yıl sonra benzer tarzda bir Luffy geliyor ve o uyandırıyor. Uyandırıncs verdiği his Zunisha'ya eski Joy Boy'u hatırlatmış. Meyveden geçiş olan bir şey yok bence.

Joy Boy olma muhabbeti bu bence. Meyveyi uyandırabilmekmiş. Kaido'nun garip hareketleri sarhoş kalmaya çalışması görece komik tipler felan hepsi alttan alttan Joy Boy olmaya çalışmasının dışa vurumu bilinç altındaki yansımaları olabilir.
Yani bu şekilde de olabilir. Şu an sadece neden herkesin Joy Boy'un gelmesini beklediği ve geleceğinden bu kadar emin olduğu ve gerçek isminin neden hiçbir yerde kullanılmadığı konuları kafa karıştırıyor.
Meyveden geçiş dediğim şey zaten gerçek manada o kişinin bir şey aktarmasından ziyade, aynı yeteneklere ve kişiliklere sahip olmalarıydı. Gerçekten bir aktarım olsa yine direkt reenkarnasyon olur.
 
Ace en fazla Jimbei ile hoşbeş ederdi güç mevzusunda Datte, zorlasan belki Yamatoyla arada güreşirdi o da Yamato insaflı diye. Daha üstü için hayal bile kuramaz o.
Ölmeyeceği senaryoda, Luffy haricinde Ace'i aşacak adam op evreninden çıkmaz. O kadar netim bu konuda. Belki tanrısal güce ulaşmış BB ya da Im gibi tipleri aşamazdı Ace ama gerisi fasa fiso
 
Ace en fazla Jimbei ile hoşbeş ederdi güç mevzusunda Datte, zorlasan belki Yamatoyla arada güreşirdi o da Yamato insaflı diye. Daha üstü için hayal bile kuramaz o.
Oda karakterleri olması gerektiği yerler için çiziyor, ace ölmek için çizildi zaten eğer yonkou olması gerekseydi öyle çizerdi.
 
Yani serie lonney tunes'a döndü desene

awakening" gives Luffy's fruit is "freedom". And that "freedom" allows Luffy to fight as he wants, and in this case (for now) it's to fight as if he were a cartoon, with all sorts of crazy things.

And as you can see, that doesn't only affect him, it also affects the enemy (that's why Kaidou in one image also looks like someone out of Looney Tunes or something).
 
Herkes joy boy gelecek böyle yapacak şöyle yapacak diyordu balık adam adasında. Nereden biliyorlar. Joy boy mu dedi. Eğer dediyse gerçekten meyvenin hafızası var. Ve 800 yıl önce verdiği sözü yerine getirecek. Balık adam adasını ziyaret etmez. Jinbei bilgiyi uçurur.
 
Önceki bölüme kadar sevilesi güçlü bir gerizekalıydı ve zaten gülmesi gereken yerde çok gülüyordu bu çocuk.
Yok joyboymuş meyveymiş nikaymış..
Amaçsız ve sürekli salak salak gülen sinir bozucu bir gerizekalıya dönüştürmüşsün. Hayır 25 yıllık emeğine de mi üzülmedin.
 
Ulan ne hissedeceğimi bilemedim, lastik meyvesi nasıl ? Zoan oldu o ayrı bir şeyde lastik hayvan mı var djdjdjdjd ayrıca aklıma ilk gelen Tokyo Revengers da ki gülücük ve kızgının tipi geldi. Arakladın mı naptın gene Oda ama Luffy pek tatlı :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 100)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık