Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki Luffy'yi kullanıyor olabilir bir sebepten ötürü, bir Amiral olmasına rağmen Fujitora'da Luffy üzerine kumar oynadı, Doflamingo'yu yensin diye. Belki Shanks'ta bir sebepten ötürü, kendi yapamayacağı ama yapmak istediği bir işi Luffy'ye yaptırmak istemiş ve Luffy'yi kullanmış olabilir, işi bitince de hemen gidip Gorosei'ye haber uçurmuştur.


Peki Luffy'nin değişken güç seviyesi, yani bir anlığına Crocodile'ı Alabasta'nın zeminini patlatarak yenerken sonradan başka düşmanlara karşı zorlanması, tutarsız güç seviyesi Nika meyvesinin artılarına bağlanırsa? Örneğin, Nika meyvesi Crocodile'ı yendiği gibi bir durumda kendisi farketmeden saniyenin onda birlik bir anında devreye girip Luffy'ye güç artışı sağlamışsa? Sonuçta mitolojik zoan bu, sihirli güçleri var anka alevi veya Devon'un kılık değiştirmeye yarayan 9 kuyruklu Kitsune tilkisi gibi garip açıklaması zor güçlere sahip oluyor bu meyve kullanıcıları.
Her haulkarda mistik olması ile ilk 10'a girer. En güçlü diyemem ama tabi biraz daha görelim.
 
Bunun neresi 10 numara 5 yıldız bağlama ki ? zamanında özellikle meyve özel değil diye sbs de belirtti şimdi ise belkide serinin en güçlü ve en özel meyvesi konumunda

Kaidoluk bir durum yok kaç kez luffy i saf dışı bıraktı Kaido öldürüyor Oda öldürtmüyor
Hangi SBS'de diyor bunu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık