Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O meyveyi kullanabilecek kadar garip bir tek Luffy var. :D

Joy Boy olmayı en iyi şekilde kadercilige bağlamadan yapabileceği tek senaryo tarzı.

Bakalım diyaloglar ise yön verecek. Ama meyveyi Luffy gibi kullanabilecek adam yok.

Luffy'nin meyvesinin garipliğine Law ve Kid Shabondy de deginmisti. Oda bunların altını doldurdu ve lastikten de yine çok uzaklaşmadı.
Tek G4 de ki dıştan sert ama içten yumuşaklık açıklanır. Başka değil. Bak bu çocuk doğrudan devleti hedef aldı en önemli 3 mekanından sağ çıktı. Denizciler meyve mevzusunu bilmiyor %10000000. 1 arama ile öldürülürdü. 3 amiral karşısına çıktığında yanında yardımcı olacak kimse yoktu hatırla. Noldu öldü.Bitti. Olayları çok sıradan silsilelerle getirdi. Paramecia dedik zoan çıktı hemde mistik. Hadi oldu en baştan nasıl lastik kalmış ? Meyveyi devlet nasıl bulamıyor 800 yıl doffy mera-mera yı tak diye bulur iken. Soru çok cevap yok olmayacakta. Mecbur okuyacağız. Ben zevk almıyorum ama şu bölümlerden...
 
MEYVEYLE İLGİLİ SENARYO BOŞLUĞUNU AÇIKLIYORUM!!!!!!!! Gerçek Lastik meyvesi Hükümetin eline hiçbir zaman geçmedi, öyle bir meyve de var mı donanma bilmiyordu, gorosei ismini değiştirtikleri meyvenin luffy tarafından yendiğini yeni anladı sebebini açıklayacağım, ilk olarak şuanki gorosei 800 yıl önce ismi değişen meyveyle aynı adı taşıyan lastik meyvesini luffy nin yediğini düşünüyordu. Yani ismi değişen değil gerçek lastik meyvesi yediği düşünülüyor, çünkü shanks veya tayfası bu sırrı sakladıkları ya da onlarda değişmiş adıyla biliyorlard............meyvenin lastik dışı özellik gösterdiğini ilk doff anladı ancak hikayeyi bilmediği için üzerinde durmayıp 5 kadime ötmedi, farketmeleri bu savaşa kadar sürdü, bu meyvenin hito nika olduğunu ilk anlayan kişi KAİDOYDU. Lastik dışı özellik gösterdiğini anladığı zaman farketti ve luffy uyanış açamadığı için hayal kırıklığına uğradı sen JOY BOY olamazsın dedi, bu sırada suyun altında sesler duyma falan uyanış belirtileriydi, tüm bunları gören cp0 casusları meyvenin gerçek lastik meyvesi olmadığını anladı ve 5 kadime söylediler, yaşlılar meyvenin uyanacağını anladılar ve ölüm emrini ise zunesha nın olanları(davullar) hissedip gemilerin karşısına çıktığında emin oldular. @Smoker yöneticilik verirsin artık 😏😏😏
 
Reçine ve kauçuk teorisi yapanlar Oda'ya çok güvendi, ben hiç güvenmem bana mantıklı gelsede teorileri, bir yere mitolojik zoan ihtimalini sıkıştırdım. :)
Reçine ve kauçuk en saçma teorilerdi. İlk olarak lastik zaten lastik ağacının reçinesi.

İkinci olarak hükümet neden reçine meyvesini gizlemek istesin ki? İsminin farklı bir şey çıkacağı belliydi, ha reçine ha lastik ne fark eder?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık