Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu'nun askeri müdahalesi için uygun şartlar oluşmuştur. :mincika:
Şuan deseler ki o meyve özeldi biz denizcilerden sakladık, darbe yapar akainu :D Adam sırf dragon'un oğlu diye deli gibi kovaladı bir de JB falan hooovvv :D Garibim denizciler de saf insanları koruyacağız diye korsan kovalıyorlar. Asıl öldürülmesi gerekenler dağın başında yaşıyor. Ama o kılıç tan bir şey çıkacak bekliyoruz...
 
Kaido sarhoş modda öpücük felan atıyordu. Acaba Köy Boy olma gayretleri miydi onlar? O yüzden mi sürekli bir sarhoş kalma saçma sapan davranmak için yollar mı arıyordu? Luffy de öyle olmaz böyle olur mu diyor.
 
Bence bölümü gereksiz eleştiriyorsunuz. Uyanışlı halinde hala lastik özelliği kullanabilmesi çelişkili bir durum değil. Nika hem lastik özelliği hem de güneş tanrısı özelliği taşıyan bir karakter olabilir neden sadece bir güç olması gereksin ki? Madem luffy'nin meyvesi bu kadar önemliydi gorosei neden luffy'nin peşine amiral takmadı diyenler kendilerince haklılar ancak gorosei veya im bilerek luffy'nin meyveyi uyandırmasını beklemiş olabilir. Oda'yı iyi bir yazar olarak görmeyebilirsiniz ama adam aptal da değil bu gorosei çelişkisinin farkındadır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 52)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık