Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 5li çete gavat çıktı.''
Gorousei: "The awakening of that fruit will give the rubber body even more “strength” and “freedom”.
It is said that, it is the most... ridiculous power in the world!!"


Ne demek lan bu daha ne beklediniz çocuk enies lobby bastı ID yi yıktı MF de yardırdı. Harbi dangalak çıktı la bunlar. Bu kadar şey bilip sadece beklemek. Cidden daha da merak ettim amirallerden bile güçlü ellerinde ne var bunların aka ya falan posta koyuyorlar...
Akainu'nun askeri müdahalesi için uygun şartlar oluşmuştur. :mincika:
 
O kadar saçma bir şey yapmış ki Oda, ne diyeceğimi bilemedim.
2009 dan beri manga okurum, daha öncesinde de çizgiroman okurdum, net şekilde bugüne kadar karşılaştıģım en uyduruk hikaye.

25 yıllık lastik parameciasi 25. yıl mistik zoan çıkıyor.

En güvenilir kaynak olan dikdörtgen parantez içindeki E. Odanın dış ses açiklamasında Luffy yenildi diyor, Momo Law Kid Kaido sesi gitti Luffy öldü diyor. Ama Luffy ömründe tecrübe etmediği, düşünmediği, çalışmadığı Uyanış tekniğini yapıyor buna da G5 diyor.

Hadi öldü meyve tetiklendi desek yahu bu çocuğun enerjisinin 0 değil ekside olması lazım. Hakisi bitince 10 dk yatan Luffy ölüyor ve zımba gibi geri gelip Uyanış açıp kaidoyu dövmeye başlıyor.

Lawın Kidin uyanışı enerji çekerken Luffynin uyanışı enerji veriyor. Sun God Nikanın Sun God kısmını da güneş enerjisiyle çalısıyor diye kıvırsa yenir.

Sonra Goruseinin lafları evlere şenlik, başına nöbetçi diktikleri meyve için elimize geçmedi diyorlar. Meyve bizden kaçıyordu diyorlar. Bu şu demek Nika meyvesi meyve haliyle Bleachdeki Juha Bach gibi kaderi değiştiriyor. Kimin yiyeceğine kimin meyveyi götüreceğine karar veriyor.

Tam yaptım oldu bölümü. Yazık teori analiz kasanlara. :)
 
Belki bir kaç bölüme olaylar buraya nasıl geldi anlatır. Sonuçta düşmanına açıklaması lazım :D

Arc sonu kaido neden Joy boy o ben değilim diye sinirlenir en sonda luffyi desteklemeye kalkar onun için kellesini verir herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 94)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık